Exclusieve Coaching

Female leadership 

Female leadership coaching: het exclusieve coach traject voor ambitieuze topvrouwen in een mannenwereld.  

Hoe zou het voor je zijn om in 8 maanden voor eens en voor altijd je balans te herstellen. Een echte female leader te zijn. Waardoor je minder stress ervaart en echt geniet van je leven, op een natuurlijke manier meebeweegt op datgene wat het leven voor jou in petto heeft. Op je werk en thuis.

Stel je voor dat je mijn onverdeelde aandacht hebt en ik 1 op 1 meedenk over jou leven als female leader in een mannenwereld en hoe je die ambitie waar maakt voor jezelf en ook aanwezig bent en geniet in je gezin.

 Dat ik mijn beste ervaringen en tools met je deel over hoe jij met al je kwaliteiten en ervaringen de HSP topvrouw en leider kunt zijn die je bent. En je dat ook echt zo voelt. Zodat je maximaal geniet van je werk en je gezin.

Hoe zou het voor je zijn om te voelen dat de onrust en stress verdwijnen en je helderheid hebt over jou stappen naar intens genieten van je leven. Op een super natuurlijke manier zonder dat je heel je leven op zijn kop moet zetten of nog harder moet gaan werken?

Juist niet harder werken graag. Zowel niet op je werk als niet thuis. Door mijn coaching en ervaringen ga je zien en ervaren dat met kleine veranderingen in je werkdag en leven, je leven veranderd van vol stress en misschien wel op je tenen lopen naar ontspannen leidinggeven en het maximale uit jezelf en je team halen. En daarnaast ook thuis echt kunt genieten van je gezin en aanwezig kunt zijn zonder dat je afgeleid of te moe bent.

Dat je niet langer moe en gefrustreerd bent maar ontspannen vertrouwen hebt in je female leadership in een wereld vol mannelijke en harde energie ben jij die  empathische powerhouse leader die in verbinding staat met zichzelf en haar team. Hoef jij je niet meer aan te passen maar ben je 100% thuis en op je werk. 

Dat je ineens voor je ziet hoe fijn en eenvoudig het eigenlijk is om veel meer rust te ervaren, door minder hard te werken en meer met je hart te werken. Dat je female leadership en je ambitie voor je werkt in plaats van tegen je.

 Waarom zou je blijven wensen, wachten en dromen over de toekomst als je ook nu die shift en verandering kan maken?

Als je vrouwelijke leiderschap extreem waardevol is maar je dit zo niet voelt, maak je dan los van alle stress gedachtes, niet helpende overtuigingen en het moeten bewijzen van jezelf.

De meeste ambitieuze topvrouwen durven niet los te breken, durven niet 100% te kiezen voor zichzelf en hun kwaliteiten omdat ze overtuigd zijn dat hard werken ambitie je dit nu eenmaal kost.

Dit is wat ik ze zie doen: Ze blijven rennen en zijn bang dappere en helpende female leadership keuzes te maken. Ze passen zich aan, verharden, komen steeds verder van zichzelf af te staan, werken nog harder dan hun mannelijke collega’s, zelfs directeuren met grote teams zie ik dit doen… En ze voelen zich gevangen in hun werk, in zelf het opgelegde perfectionisme, wat ze verre van gelukkig en ontspannen maakt. Omdat het voelt als moeten en niet anders kunnen.

Voel je aan alles dat je dit niet meer wil?

ZELF STOND IK EEN AANTAL JAREN GELEDEN OP HETZELFDE PUNT ALS JIJ…  

Iedereen dacht dat ik een onwijs fijn succesvol leven had. Zonder stress. Een echte female powerhouse, mensen zeiden het zelfs tegen me en dan dacht ik “je moest een weten hoe onzeker ik me soms voel en hoe hard ik hier voor werk, wat ik er allemaal voor doe en ook voor laat…” Door deze opmerkingen had ik nog meer het gevoel dat ik me niet kwetsbaar kon opstellen, als ik een rotdag had hield ik dat voor me en ploeterde ik dapper door. Ten koste van mezelf.  Hulp vragen of aangeven dat ik het niet aankon, no way!

Ik voelde me uitgeput en op, mijn topbaan waar ik veel plezier in had zorgde er uiteindelijk voor dat ik in een burn-out terecht kwam. Ik voelde dit wil ik nooit meer. Ik wist dat als ik niets zou veranderen, ik over een paar jaar weer op hetzelfde punt zou staan. Overleven in plaats van leven en genieten.

Op dat moment dat ik besloot: “dit nooit meer”, begon alles te stromen. Ik ging andere keuzes maken, zette mijn vrouwelijke leiderschap in wat veel moeitelozer ging dan al dat harde werken. Mijn team ging voor me werken en ze namen verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor hun werk en aandeel in het team. Waardoor ik weer ruimte kreeg voor echte verbindingen en heldere helpende relaties. Ik kon me focussen op mijn female ledership van het team. En nee die veranderingen gingen niet zonder slag of stoot. Mijn omgeving moest er enorm aan wennen.

De balans herstelde zich en stress verdween naar de achtergrond en als ik een druk of groot project had maakte ik extra ruimte om te herstellen waardoor de stress het niet overnam. Ik genoot weer van mijn werk, voelde mijn toegevoegde waarde nu ik vanuit 100% mezelf zijn en mijn kwaliteiten onderdeel was van het MT. Ik bracht zoveel meer vanuit mijn kwaliteiten, zelfs mijn collega’s zagen het. Niet iedereen kan omgaan met sterke vrouwen en het is aan jou om daar mee om te leren gaan.

Voel je hoe alles veranderd als jij kiest voor 100% jezelf zijn, je female leadership inzetten?

Alles zal voor je veranderen als je je richt op je kwaliteiten van je female leadership, je gaat moeitelozer werken en veel meer mensen ondersteunen. Op een manier die bewezen effectief en als super waardevol ervaren word. Je krijgt echt voldoening uit je leiderschap waarin je teamleden  dankbaar zijn om de kansen die je voor hen creëert.

Maar kan dat wel? Ben ik dan niet te kwetsbaar of moet ik nog harder werken?

Mijn persoonlijke ervaring is dat het een verademing is wanneer jij je vrouwelijke leiderschaps kwaliteiten inzet, het voelt als een warm bad waarin werken leuk en fijn is en ook nog eens heel veel zingeving en voldoening geeft. Je maakt het verschil in de levens van je team, de organisatie en daarmee ook op de mensen waar zij weer mee werken. Hierdoor kun je met elkaar te gekke resultaten neerzetten. 

En ook niet geheel onbelangrijk jij hebt thuis ook nog energie voor gezelligheid en aandacht. Kun je gewoon rustig reageren als je kind even dwars is. Ook fijn. 

Straks vind je baas het normaal om jouw expertise te vragen.   

Het wordt steeds normaler om het maximale uit jezelf te halen. Wat ik om me heen zie is dit: alleen de moedigste topvrouwen durven de stap te zetten naar female leadership.  Want natuurlijk is dit een stap buiten je comfortzone. 

Is het niet een enorme stretch? 

Ja en nee. Het vraagt moed om een andere afslag te nemen dan de mensen om je heen. Waarschijnlijk heb je dit al op andere momenten in je carriere ervaren. En dat is normaal want jij bent ‘niet normaal’ je bent een HSP topvrouw, Maar 20% van de mensen is HSP’er en daarvan zijn maar weinig vrouwen zo dapper als jij. 

Tegelijkertijd wordt alles eenvoudiger. 

Er gaat een enorme golf van opluchting door je heen als je voor het eerst je female leadership en kwaliteiten bewust inzet.

Je ontdekt straks hoe makkelijk dit kan gaan. Hoe moeiteloos en stress vrij dit is.

Dit level van leidinggeven gaat over authenticiteit. Autonomie. Helemaal 100% jezelf kunnen zijn. Overal, in je werk thuis in je sociale omgeving.

Je hoeft je niet meer aan te passen of groot te maken. Juist door ontspannen jezelf te zijn ben je de natuurlijke leider.

Stel je voor dat je straks je baas het logisch vind om juist jou om advies te vragen. Met dezelfde expertise en ervaring als die je nu hebt, werk je meer en meer ontspannen en geniet je van je ambitie en groei je door naar daar waar jij wil zijn, zonder je tegen te laten houden door de meningen van anderen en helemaal 100% jezelf.

Pak jij deze kans? Of laat je deze aan je voorbij gaan?

In een wereld waarin topvrouwen vaak afwachten en zich aanpassen aan wat ze denken dat er van hen verwacht word, is het een wijze keuze als je nu de stap maakt naar female leadership.

Dit is de sleutel naar Female leadership vanuit 100% jezelf zijn, ontspannen en vol vertrouwen genieten van het leven, in je werk en thuis, zonder hard te werken.

Niet door harder te gaan werken of steeds opnieuw je wilskracht in te zetten, maar door ontspannen 100% jezelf te zijn. Dan kun jij de hoogste waarde aan je team geven en zal je al je ambities waar kunnen maken. Waarbij stress en disbalans tot het verleden horen en ontspannen leidinggeven en maximaal genieten, geluk en groeien je nieuwe werkelijkheid zijn.

Wat hiervoor nodig is in jouw specifieke situatie is precies waar de focus op ligt tijdens female leadership coaching.

Met female leadership coaching maak jij de grote doorbraak.  

 • Je ontdekt het verborgen GOUD in jezelf, wat de deur opent naar de beste versie van jezelf
 • Je krijgt mijn onverdeelde aandacht. Ik denk met je mee, laat je een veld vol nieuwe mogelijkheden zien en deel mijn beste ideeën en tools met je.
 • Je krijgt helder hoe je jou team het beste kunt aansturen en he je je positioneert in de mannenwereld waarin je werkt.
 • Je ontdekt hoe je je als een HSP powerhouse topvrouw positioneert en je werk weer SIMPEL en stress vrij maakt
 • Je krijgt een kijkje in mijn leven en ontdekt bijvoorbeeld wat ik doe om de balans te bewaren, stress af te voeren, werk en prive combineer en op beide plekken maximaal mijn HSP zijn gebruik en geniet tegelijkertijd.
 • Je ontdekt hoe ik me staande heb gehouden en nog doe in een mannen wereld.
 • Je krijgt helder welke aanpassingen je keuzes opleveren, zodat je meer balans hebt, de vrijheid hebt jezelf te zijn met alles wat daarbij hoort.
 • Je kunt gaan verzilveren wat je afgelopen jaren opbouwde met je HSP leiderschap. Je begint niet opnieuw, wel maak je de stap naar een compleet nieuw level.
 • Je kunt me alles vragen over HSP zijn, leiderschap en een HSP gezin. Het maken van slimme, strategische keuzes die winst voor jezelf, je gezin, je werk opleveren.
 • balans en ontspanning zijn de woorden die je het meeste gebruikt, je wil weer werken omdat je het te leuk vind en je daardoor de beste versie van jezelf bent, thuis en op je werk.
 • Je voelt dat het weer gaat stromen. In jou en in je leiderschap.

 

Voor wie is Female leadership coaching bedoeld?    

Deze exclusieve high-level coaching is niet voor iedere topvrouw geschikt. Ik kan je alleen helpen als je bereid bent de verandering te maken naar de  beste female leader als:

 • Je voelt dat er iets beters voor je beschikbaar is, maar er zelf niet bij kunt.
 • Je al mooie resultaten hebt gecreëerd met je team en vertrouwen hebt in je eigen kunnen. Wel baalt van je uren en je energie niveau.
 • Je een krachtige, open HSP topvrouw bent en inziet dat een investering in jezelf de beste investering is die je kunt maken.
 • Je eentopvrouw bent met een team waar je leiding aan geeft van minimaal 5 mensen of meer
 • Je bereid bent in jezelf te investeren, qua geld en tijd.
 • Je coachbaar bent, dus met een open mind en open heart deelneemt.
 • Je gewend bent om hard te werken en toe bent aan de HSP topvrouw met leiderschap te zijn die diep van binnen in je zit.

de Female leadership coaching is NIET bedoeld voor: 

… Topvrouwen die zelf geen beslissingen mogen nemen

… Topvrouwen die niet implementeren.

… Topvrouwen die niet zichzelf, maar omstandigheden of andere mensen verantwoordelijk maken voor hun kansen.

… Topvrouwen die liever in anderen investeren dan in zichzelf

 Omdat mijn persoonlijke coaching normaal gesproken alleen beschikbaar is voor HSP topvrouwen die vanuit hun bedrijf gecoacht worden zijn er maandelijks maximaal 2 plekken beschikbaar voor “Female leadership coaching. “

Na aanmelding krijg je direct toegang tot mijn online agenda. Hier kun je meteen een datum prikken voor onze 1-op-1 sessie die plaatsvindt op Zoom. Daarin bespreken we je doelen maken we individuele afspraken om samen aan de slag te gaan.

Ook ontvang je een aantal vragen die je ter voorbereiding van onze sessie zal moeten beantwoorden. We kunnen hierdoor lekker snel de diepte in en onze tijd samen zo goed mogelijk besteden.

De investering is in 2024 €21.997,-, nu tijdelijk 14.997,-
Maandelijks zijn max. 2 plekken beschikbaar.

HEB JE NOG VRAGEN? 

Interesse?

Lijkt dit je interessant? Zou je deze transformatie ook willen doormaken? Vraag dan een gesprek met me aan zodat ik je ideeen kan geven  voor hoe dat voor jou kan werken.