1 op 1 

coaching

Wat is het?

In dit traject gaan we samen op zoek naar wat jij graag anders zou willen doen in en met je leven. Dat kan uiteenlopen van meer rust in jezelf en of je gezin, tot overstappen naar een andere baan. Je leert hoe je beter kunt begrenzen, thuis, in je werk en ontdekt waar jij blij van wordt. Binnen het traject komen verschillende vragen voorbij, je krijgt de ruimte om hier zelf over na te denken;

  • Wie ben ik? Wat wil ik? Waarom ben ik hier?
  • Hoe kun je weer een blij ei worden en je HSP als gave zien ipv een last?
  • Hoe wil ik me voelen? Wat wil ik ervaren?
  • Wat zou ik doen als alles zou kunnen?
  • Ben ik ook lief voor mijzelf in plaats van alleen voor een ander?

Samen gaan we op zoek naar de antwoorden, die bespreken we vervolgens om te zien wat je er mee wil doen, wat je bereid bent om te doen, of juist niet bereid bent om te doen.

Je leert doelen te stellen en je talenten als HSP’er in te zetten voor jezelf en voor de ander. We maken samen een plan waarin jijzelf als HSP’er met eigen wensen, talenten, kwaliteiten en doelen centraal staat. Ik werk altijd in trajecten van minimaal een half jaar omdat ervaring leert dat dit het proces is om echte verandering door te voeren in je leven.

Voor je kunt starten gaan we samen in gesprek, doen we de intake daarvoor kom je naar mij toe en dan bepalen we of en waar we als eerste mee aan de slag gaan. Ik maak het je niet gemakkelijk, het is een pittig traject, waarin ik naast je loop, je uitdaag en ondersteun.

Vervolgens kom je elke maand op een dag die jou uitkomt naar mij toe, voor een tijdsblok van minimaal vier tot maximaal 6 uur, het zijn intensieve sessies. Je hebt daarna echt de tijd nodig om de dingen te laten landen en dingen een plekje te geven. Tussen de sessies door hebben we laagdrempelig mail en app contact zodat ik je een duwtje kan geven in het omzetten van woorden naar daden. We doen dit tenslotte samen voor jou!

Dit kan je verwachten

1 op 1 traject

Het traject duurt minimaal een half jaar

6 x een live sessie op locatie in Boekel, deze data plannen we samen

De live sessie duurt minimaal 4 uur en maximaal 6 uur per keer

Tussentijds hebben we contact via app, mail en eventueel telefonisch

Je gaat (met ondersteuning) aan de slag met jezelf

Financiële investering traject 3800,- euro incl. btw. Betaling in termijnen mogelijk

Dit krijg je er voor terug

6 x samen live aan de slag met jouw persoonlijk opgestelde doelen

Gedurende je traject heb je toegang tot de HSP Online academie, waar je over uiteenlopende onderwerpen veel informatie leest en ondersteuning krijgt

Je ontvangt mijn twee boeken (Intense emoties en de Vakantiegids)

Je ontvangt de bijbehorende Emotieklok poster

Daarnaast krijg je mijn expertise als natuurgeneeskundige en reiki therapeut, indien nodig zetten we dit ook in

Interesse?

Wil jij onderzoeken of ik jou kan ondersteunen? Ik heb plek voor maximaal zes mensen per jaar. Deze keuze maak ik omdat ik er voor elke deelnemer 100% wil zijn. Je kunt altijd rekenen op mijn begrip, eerlijkheid en steun.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op, dan maken we een afspraak voor de intake.