Bonussen bij het boek

Intense emoties boven water

Dank je wel dat je mijn boek intense emoties boven water hebt aangeschaft! Daar ben ik heel blij mee want samen krijgen we steeds meer begrip en inzicht in de intense emoties en dat is voor HSP’ers super belangrijk.

Ik heb een aantal fijne extra’s bij elkaar op deze pagina gezet. Je vind ook de emotie klok, waar je kind, en jij, enorm veel aan kunnen hebben. Daarnaast vind je hier ook het luisterboek t.w.v. 21 euro. Voor jou helemaal gratis. 

Laat me even weten wat het voor je gedaan heeft, deel het op social of mail me een foto van jou of je kind en mijn boek. Dat waardeer ik enorm!

Voor nu heel veel kijk en luister plezier!  

Lieve groet,
Floor van Lier

 

animatie

In deze animatievideo wordt hoogsensitiviteit uitgelegd.

Emotieklok

intense emoties boven water