Downloads

gratis

Emotieklok

Download hier de emotie klok, deze hoort bij mijn boek Intense emoties boven water. Leer jezelf en je kind welke emoties er zijn en hoe je over kunt stappen naar een meer helpende emotie. Dat wil niet zeggen dat de intense eerste emotie er niet mag zijn. Alle emoties hebben een functie en helpen je ergens bij, mits het gezonde emoties zijn.

Kortom wil je meer leren over die oh zo bekende intense emoties schaf dan mijn boek aan en download de emotie klok om er nog meer uit te halen.

Q

Spiekbriefje

ont-prikkelen

Als HSP overprikkel je sneller doordat je brein anders werkt. Dat komt o.a. door de diepe prikkel verwerking. Het een van de belangrijkste dingen om te leren, als HSP om te leren ont-prikkelen. Download het spiekbriefje, een korte versie van het inspiratie boek uit *Rust in de Tent, voor wat je nu al kunt doen en ga meteen aan de slag.

Mocht je meer willen leren dan is de masterclass over ont-prikkelen of overprikkeling slim om te volgen. *De masterclasses zijn onderdeel van het maandabonnement de masterclass ‘Rust in de tent’. Een abonnement waar meer dan 25 verschillende masterclasses gemaakt zijn over alles wat met HSP zijn te maken heeft.  

Q

Inkijkexemplaar

intense emoties boven water

Ben je ook benieuwd of mijn boek intense emoties boven water je kan helpen? Bekijk dan het inkijk exemplaar voor je over gaat tot de aanschaf van mijn boek. 

Q

Goed voor jezelf zorgen moeilijk? 

Print dit voorbeeld uit en ga het doen.

Omdat goed voor jezelf zorgen noodzakelijk is om ook goed voor een ander te kunnen zorgen bij deze wat inspiratie. Print het uit, kleur in, ga aan de slag en vul vooral ook aan wat jou helpt.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor mijn wekelijkse inspiratiemail.
(Je kunt je natuurlijk op elk moment ook weer uitschrijven).

Volg mij op social