Lezing de kwaliteiten van hoogsensitiviteit bibliotheek Boekel

Lezing de kwaliteiten van hoogsensitiviteit bibliotheek Boekel

Lezing: de kwaliteiten van hoogsensitiviteit.

In de lezingenreeks Tijd voor jezelf laat HSP trainer-coach Floor Langenhuijsen ons ontdekken hoe je hoogsensitiviteit als kwaliteit kunt gaan ervaren. Floor is HSP professional van het jaar in de categorie opvoeding en onderwijs.

Dat hoogsensitiviteit vaak een uitdaging is als HSP’er of als ouder van een HSP’er is bekend. In deze lezing laat Floor  Langenhuijsen ook de andere kant zien van hoogsensitiviteit en de daarbij horende intense emoties. Als we dit beter begrijpen, zullen we positiever aankijken tegen deze mooie eigenschap.

De lezing is een onderdeel van de lezingenreeks over persoonlijke groei en ontwikkeling. Op vijf avonden nemen experts de bezoekers mee langs verschillende invalshoeken op het gebied van persoonlijk ontwikkeling. Met steeds een ander onderwerp en een andere spreker.

Heb jij zin in een nieuwe boost? Kom dan maandagavond 14 november van 20.00 uur tot 21.30 uur naar Bibliotheek Boekel. Gratis aanmelden via deze link https://delagebeemden.op-shop.nl/1080/de-kwaliteiten-van-hoogsensitiviteit/14-11-2022

Tijdens de activiteiten van Bibliotheek De Lage Beemden worden er mogelijk foto’s gemaakt voor eventueel gebruik op Social media of in gedrukte of online uitingen. Heb je bezwaar tegen het maken en publiceren van beelden en opnames? Maak dit dan kenbaar bij de activiteit op de dag zelf.