Natuurlijk Floor

Female leadership Coach

Klaar om te gaan leven

in plaats van overleven?

Hi! Ik ben Floor Langenhuijsen, coach voor HSP topvrouwen, natuurgeneeskundig therapeut en trainer.

Ik help ambitieuze topvrouwen in een mannenwereld hun kwaliteiten in te zetten, 100% zichzelf te zijn, niet door harder te werken, maar door te weten wat werkt voor hen en hoe ze dat iedere dag toe kunnen passen op een fijne en eenvoudige manier.

In mijn GRATIS masterclass ‘leven in plaats van overleven’ ontdek je hoe jij een ontspannen ambitieuze topvrouw word met een veel meer rust en weer geniet van je werk en je gezin, door één aanpassing.

Malissa: “Ik gun iedereen Floor! Omdat ik zeker weet dat mensen echt hun doelen gaan behalen net als ik.”

Iedereen ziet jou als succesvol, maar jij voelt je opgesloten in de ratrace van je werk en je gezin, een leven wat je meer energie kost dan het je oplevert…

Je bent een eigenlijk levensgenieter, staat positief in het leven, met een fijn gezin, bent super ambitieus en een kei in je vak. 

Alleen… als jij aan de werkelijkheid denkt, krijg je een knoop in je maag. Je hebt stress, krijgt steeds meer last van je nek, rug of vul zelf maar in. Hebt hoofdpijn en slaapt steeds slechter, je kunt je werk moeilijk loslaten en je hebt het gevoel achter de feiten aan te lopen. Thuis en op je werk. Met al jouw ervaring, drive, kennis en vlieguren zou je toch eigenlijk veel meer ontspanning, geluk, tijd, geld en vrijheid moeten overhouden?

Klopt!

De grootste fout die ambitieuze topvouwen, die supergoed zijn in hun vak, maken, is keihard werken zoals het hoort, op de manier van andere  “normale”  leidinggevenden.

Je baan en je gezin putten je uit. Je bent moe, gefrustreerd dat het niet lukt de balans te herstellen terwijl je keihard werkt. Je baalt op je werk en voelt je thuis schuldig.

Je toegevoegde waarde wordt niet herkend door je team en de organisatie, je moet alles uit de kast trekken om je staande te houden.

Alles verandert als jij je kwaliteiten gaat inzetten. 100% jezelf zijn. In body, mind and soul. Minder gezeur, minder stress, ontspannen leidinggeven. Tijd en energie om leuke fijne dingen te doen.

Met Floor’s hulp heb je straks de ruimte om maximaal te genieten. Voel jij je gelukkig in je werk en in je gezin. Zet jij je kwaliteiten in en ben je 100% jezelf. Stop je met hard te werken. Ben je het voorbeeld wat je wil zijn voor je team en thuis. Inspireer anderen met je leiderschap en ben je het voorbeeld wat je wil zijn.

Vraag een persoonlijke call aan als jij de stress en het gedoe achter je wilt laten en eindelijk wilt gaan werken en leven onder je eigen voorwaarden, verdient wat je waard bent en geluk ervaart ieder dag weer.

Floor is inspirerend in de manier waarop ze naar zaken kijkt. Fijn dat ik me aan haar kan optrekken. Mijn doelen waren meer zelfvertrouwen en stevigheid ervaren en die heb ik zeker behaald. Mijn nieuwe doel is leven vanuit rust zodat er ruimte is voor creatie van binnenuit.

Ik beveel iedereen Floor aan, omdat ik dan zeker weet dat mensen echt hun doelen gaan halen.

Malissa

Een goede coach is voor mij iemand die aan vertrouwen bouwt, authentiek en menselijk is, de juiste vragen op het juiste moment stelt en daarmee de diepte ingaat om duidelijkheid te creëren, en dat alles op een positieve luchtige energierijke manier.

Iemand die de verantwoordelijkheid daar neerlegt waar die hoort, bij mijzelf, waarbij mijn motivatie positief aangesproken wordt. Iemand die een positief voorbeeld is en haar eigen advies leeft. Zo iemand is Floor voor mij!

Karin

Doe de stress test

ontdek hoeveel stress je echt hebt

Stress is iets wat ambitieuze topvrouwen sneller ervaren, kun je niets aan doen, dat komt gewoon omdat je brein anders werkt. Als je over een bepaalde drempel van hoeveelheid stress gaat, kun je het zelf niet meer goed waarnemen en bouwt de stress zich nog verder op. 

Dat is niet iets vaags maar echt een meetbare lichamelijke reactie, je hebt te veel stresshormonen in je lijf waardoor je niet meer echt kunt ontspannen en herstellen. 

Doe de test en kies hoe jij je wil laten ondersteunen.

Door de veilige omgeving die je creëert durf je gewoon zoveel meer. Het grote voordeel is ook dat ik je echt niet voor de gek kan houden.

Je hebt vrij snel door als ik een antwoord geef die voor mij niet klopt, maar wel een sociaal wenselijk antwoord is.

Je laat dat dan ook op een liefdevolle manier blijken dat het niet klopt wat ik zeg. En geeft me tools om aan de slag te gaan.

Lisette

In mijn burn-out kwam ik bij jou. Wat een warm bad. begrip en rust stralde je uit en je gaf me meteen het vertrouwen het komt weer goed. Je zal dingen anders moeten gaan doen, in kleine stapen heb ik gellerd andere keuzes te maken. Die veel dichter bij mezelf staan.

100% mezelf zijn, het streven naar geeft al zoveel meer rust. Ik kan weer ontspannen. Dankbaar dat jij met me meeloopt want zo voelt het echt, ik hoef het niet alleen te doen. Tegen anderen zou ik wilen zeggen: Gun jezelf Floor.

Annemarie

HSP Membership

High level online coaching voor ervaren HSP vrouwen die de hun kwaliteiten meer willen benutten voor zichzelf en de ander.

  • Krijg inzicht in je eigen HSP kwaliteiten en hervind je balans in werk en je gezin. Word 100% comfortabel met het HSP zijn en het inzetten van je kwaliteiten zonder dat je gaat overtuigen.
  • Leer goede effectieve (lastige) gesprekken te voeren zonder je schuldig te voelen of slapeloze nachten te hebben.
  • Weet wat voor je werkt, pas het dagelijks toe, en ken je eigen ritme, maak krachtige keuzes die jou, je team en je gezin ondersteunen.
  • Krijg persoonlijke coaching van Floor en maak deel uit van een exclusieve groep met ambitieuze HSP vrouwen

Wanneer kom je in aanmerking voor een plek in het HSP Membership?

Er zijn ieder jaar maar 30 plekken beschikbaar in dit exclusieve HSP membership.

Je kan Member worden als je:

Ieder jaar wilt groeien. Je weet dat investeren in jezelf goed is voor jou en de ander. Groeien en ontwikkelen, is je tweede natuur

Geen twijfelkont bent, maar gemakkelijk knopen doorhakt

Hard hebt gewerkt en vindt dat het tijd is voor rust, ontspanning en genieten van je leven, op je werk en thuis

De controle durft los te laten en het echt gaat doen

Van kwaliteit houdt: in wat je eet, wat je draagt en waar je in investeert

Mijn doel is genoeg vertrouwen opbouwen om zelf aan de slag te gaan en mensen te helpen, zoals jij mij nu helpt. De stappen daar naartoe zijn de kleine doelen die ik heb behaald en nog moet behalen.

De doelen die ik behaald heb zijn me meer bewust zijn van wie ik ben en wat ik nodig heb, en daar steeds vaker naar handelen. Ik kan voor mezelf steeds beter grenzen stellen en kaders aangeven waarbinnen ik handel.

En een belangrijk inzicht is dat voor jezelf zorgen op nummer één moet staan, een beetje een inkoppertje, maar zo ontzettend waar.

Jacqueline

Nu na een jaar kijk ik terug en ben ik blij dat ik nog een jaartje door kan. Het is zo fijn om te weten: you got my back. Ik kan je echt alles vragen. En je hebt voor zoveel dingen begrip. Bent transparant over jezelf en jou zoektocht wat enorm helpt. Dat het soms gewoon even teveel is. En dat je dan dus een keuzes hebt.

Dat door mezelf te ontwikkelen ik ook anderen beter kan ondersteunen. Zoveel meer rust. Van totaal overspannen naar een leven vol mooie momenten, goede gesprekken en mijn relaties zijn zoveel waardevoller geworden. Met mijn man, op mijn werk en ook met mijn kinderen. 

Dankbaar en blij. 

Susanne

Over Floor

female leadership Coach

Mijn naam is Floor Langenhuijsen en ik help CEO’s, directeuren, topvrouwen, leidinggevende en managers die al mooie successen hebben behaald waarbij ze weten wat hun toegevoegde waarde is. Er tegelijkertijd nog niet uitkomt wat er in zit, veel uren maken, aan het overleven zijn ipv leven.

Jarenlang werkte ik in het bedrijfs leven als manager, daarna runde ik een bedrijf voor HSP ouders in het bijzonder moeders waarbij ik werkte met HSP gezinnen.

Het besluit om me niet langer aan te passen maar te streven naar 100% mezelf zijn veranderde alles!

Exclusieve Female leadership Coaching

werk 1:1 met floor

Als je een ambitieuze (top) functie hebt, denkt de buitenwereld al snel dat je het helemaal voor elkaar hebt.

Jij weet dat er nog genoeg uitdagingen zijn, maar je hebt niemand om ze mee te delen. Het verschil tussen wie je bent op je werk en thuis zijn groot. Je ervaart stress en een disbalans in je leven.

  • Je hebt jaren keihard gewerkt, veel geld verdiend en je doelen bereikt. Toch heb je veel last van je lijf. Je ervaart stress in je werk en kan thuis moeilijk ontspannen en genieten.
  • Heb je het gevoel dat het nooit goed genoeg is. Je vraagt veel van jezelf en je tegelijkertijd ook aanpast wat jij ziet als het “normale leidinggeven.” Ben je bang dat je door de mand valt.
  • Je hebt een heerlijk gezin maar bent er te weinig echt, omdat je werk je ook thuis, als je vrij bent, bezighouden. Waardoor je soms uit je slof schiet tegen de verkeerde.
  • Je het gevoel hebt geleefd te worden ipv zelf te kiezen wat je wel en niet doet.
  • In je werk of privé leven heb je niemand die je echt begrijpt.
  • Je hebt al veel geprobeert maar niks lijkt echt te werken voor jou. Je wil het nu echt anders gaan doen.

Jaarlijks hebben 10 topvrouwen de mogelijkheid om 1-op-1 met Floor te werken.

Floor heeft de gave om wat complex lijkt weer simpel te maken, waardoor je echt diep begrip krijgt voor jezelf, echt een transformatie doormaakt. Door 100% jezelf te zijn, op je werk en thuis. Waardoor het weer gaat stromen in jou als HSP topvrouw. Gaat leven in plaats van overleven. Maximaal genieten en gelukkig zijn in je werk en in je gezin.
Heb je interesse in de Exclusieve Coaching van Floor? Stuur even een mailtje via onderstaande button.

Als jij het gevoel hebt niet 100% jezelf te kunnen zijn, jezelf in het ‘normaal’ probeert te proppen… kies dan niet langer voor normaal maar voor female leadership.

Ontdek in een persoonlijke call hoe jij 100% jezelf kunt zijn en stopt met proberen normaal te zijn. Dat ben je niet, weet wat je HSP kwaliteiten waard zijn voor jou, je werk en je gezin.

Stress en disbalans tot het verleden behoren. Je een stevige fundering hebt doordat je een heel jaar begeleiding krijgt.

3 maanden gratis inspiratie

Iedere dag 3 minuten rust pakken. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit al enorm helpt om stress tegen te gaan. Ontspan iedere dag met een eenvoudige tip/tool om direct toe te passen in je leven.

Ontdek hoe jij jouw kwaliteiten echt kunt gebruiken en kunt inzetten, door iedere dag in ieder geval 1 moment van ontspanning actief toe te voegen aan je dag. Daardoor zal je ervaren dat kleine stappen je helpen om meer ontspannen te leven en te werken.