Trainings traject

Leidinggeven aan jezelf als HSP’er

Wat houdt het in?

Leidinggeven aan jezelf als HSP’er, dit is mijn spiksplinter nieuwe trainings traject, waarbij je in een kleine veilige groep met jezelf en je HSP gezin aan de slag gaat.

Je kent het vast wel dat je ooit keuzes hebt gemaakt omdat iemand anders vond dat het een goed idee was of dat je iets heel goed kan terwijl je er zelf niet super blij van werd… Als kwispelende labradors gaan we dan toch aan de slag terwijl het jou niet helpt. Daar kom je uiteindelijk ook achter maar vaak pas als je vermoeid bent, ziek word of erger in een burn out raakt. Wat dan?

Op de vraag wat wil ik? hebben veel HSP’ers geen antwoord en heel eerlijk blijven het een terugkomende vragen, doe ik nog wat ik wil? Doe ik waar ik blij van word? Voegt het iets toe, heeft het zin? Is het belangrijk voor mij? Voor de mensen om me heen?

In dit persoonlijk leiderschaps traject gaan we 6 live dagen op mijn locatie in Boekel met elkaar aan de slag, in een kleine groep, max 8 deelnemers. Vind je 100% zeker herkenning en krijg je tools om echt weer zelf te gaan sturen, zelf de regie te nemen, valkuilen te herkennen en andere keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn zonder het uit te leggen of te verdedigen aan de rest van de wereld.

Aan de slag met de vragen:

Wat wil ik? Als mens, in mijn gezin, met werk en sociaal?

Wat en wie is belangrijk voor mij en waarom?

Waar rust ik uit?

Wat betekent spiritualiteit voor mij en hoe past dat in mij leven als HSP?

Wat kan ik? Wat zijn mijn kwaliteiten en valkuilen en hoe beïnvloeden deze mijn leven?

Wie ben ik? Als mens, als moeder als kind van als partner als collega?

Met deze vragen en nog veel meer gaan we aan de slag maar ook praktisch: hoe herstel je? Waar vind je rust, waarop overprikkel je en wat kun je doen om te ont-prikkelen. Hoe zit het met je grenzen, verwachtingen hoe duidelijk ben je?

Kortom: een super complete praktische training.

Wat als alles kan?
Wat zou je dan nu doen?

Voel je welkom om deel te nemen. Ik heb in het verleden veel leiderschaps trajecten gedaan en iedere keer is het weer magisch om de veranderingen te zien, subtiel maar gestaag. Mijn ervaring, kennis en eerlijkheid mag je verwachten dat kan soms confronterend zijn en de ervaring leert dat het soms nodig is om het echt te gaan doen.

Verder krijg je uiteraard ook mijn respect, begrip en verbinding. Jij bent jij je eigen ik en dat is waar we mee aan de slag gaan, met alles wat bij nu hoort en het is ondanks dat je in een groep zit een persoonlijk traject, iedereen is uniek en loopt haar eigen pad.

Ik hou ervan om het licht te houden en alle emoties mogen er zijn, als je leert wat je blij maakt en hoe je daar makkelijk bij kunt komen helpt dat enorm om meer ontspannen te zijn en achter je eigen keuzes te staan. Wat niet betekend dat je altijd blij kunt of moet zijn, zeker niet. Het leven is een golfbeweging en daarop mee leren bewegen en ondertussen zelf blijven sturen is de uitdaging. En juist daar krijg je tools voor.

Wil jij:

Zelf de regie hebben en bewuste keuzes maken ipv dat ze voor je gemaakt worden of je overkomen?

Jezelf en je gezin kunnen ondersteunen om te leven ipv te overleven

Zelf sturen in je eigen leven in combinatie met een HSP gezin

Rust en vertrouwen hebben in je pad, zingeving en richting

Kiezen voor wat voor jou en je gezin belangrijk is zonder dat je het gevoel hebt dat je de rest van de wereld iets verschuldigd bent

Je emoties leren reguleren

Actief keuzes maken die goed zijn voor jou en daarmee voor je gezin?

Praktisch

Doe je mee?

Er is nog plek voor 5 HSP moeders.

6 Live dagen zijn in mijn trainings ruimte in Boekel.

Je kunt er gratis parkeren.

Eten neem je zelf mee.
Koffie, thee en water zijn voorzien.

Data en tijden

  • 12 en 13 oktober
  • 17 november
  • 8 december
  • 2 februari
  • 15 maart

We starten altijd om 9.30 uur en stoppen als de koek op is en uiterlijk om 16.30 uur.

Bonussen

Als je je nu aanmeldt, ontvang je deze bonussen:

  • 6 masterclasses naar keuze (uit mijn programma ‘Rust in de tent’) twv 180,- euro
  • Boeken twv 30,- euro
  • Reiki 1 inwijding twv 297,- euro

Investering

Normaal € 2497,- nu voor de Early Bird prijs van € 1977,-
Aanbieding geldig tot 18 september 2023.
Betaling in termijnen is mogelijk, neem hiervoor contact met mij op.

Wil je eerst kennismaken of heb je nog vragen?
Neem contact met me op. Dan maken we een afspraak ter kennismaking; geheel vrijblijvend kun je in alle rust je vragen stellen en voelen of dit nu helpend gaat zin voor jou en je HSP gezin. Ik kijk er naar uit je te spreken.