Met Floor de lente in

Op 21 maart begint officieel de lente. Voor veel mensen een overgangsperiode van het donkere koude naar het lichte en warme. Voor mij is het dit jaar een extra bijzondere dag, mijn nieuwe website ging namelijk deze dag online. Met een team gepassioneerde mensen hebben we het afgelopen half jaar hard gewerkt om www.floorvanlier.nl nog toegankelijker, nog informatiever en nog meer ‘’mij’’ te maken.

Ik ben heel trots op mijn mooie nieuwe website en wil dit graag met jullie delen. Daarom is het vanaf nu tot 21 maart mogelijk om je in te schrijven voor ‘’Met Floor de lente in!’’ Tijdens deze speciale online week ontvang je van 21 maart t/m 25 maart elke dag per e-mail een (gratis) nuttige tool waar jij als HSP’er echt iets aan hebt.

Zeg het voort en schrijf je op deze pagina in. Ik zie jullie graag verschijnen om zo samen de lente in te gaan!

Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze actie.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor mijn wekelijkse inspiratiemail.
(Je kunt je natuurlijk op elk moment ook weer uitschrijven).

Volg mij op social