Rust in de tent

maandabonnement

Is de rust bij jullie soms ook ver te zoeken? 

Nou hier in ieder geval wel. In je HSP gezin kan het er enorm intens aan toe gaan, overprikkeling, vermoeidheid, stress, ziekte, intense emoties. En dan is de rust ver te zoeken. Bij jezelf en bij je kinderen.

Daarom heb ik het maandabonnement Rust in de Tent ontwikkelt, speciaal voor HSP gezinnen die meer rust kunnen gebruiken. In no time meer rust en rustig reageren. De onderwerpen gaan allemaal over HSP zijn, voor jezelf, je gezin, basis kennis, de zintuigen, eten drinken, ruiken, horen, zien en uiteraard alle intense emoties. 

Wat is het?

Rust in de Tent is een online maandabonnement waarbij je zelf je eigen masterclass kiest. De thema’s die ik in de masterclasses behandel zijn  allemaal HSP-gerelateerd.

Het is voor en over jou, maar ook over de omgang met je HSP-kinderen, grenzen stellen, verantwoordelijkheid geven en nemen, school, eten, overprikkeling, intense emoties, de zintuigen en prikkel verwerking.

Voordelen

Wat levert het je op?

Je ontdekt meteen hoe het werkt voor jou en je HSP-gezin.

Je leert je emoties herkennen en reguleren

Je kunt ont-prikkelen en genieten van je HSP zijn

Je kunt rustig reageren op je kind

Je kunt je kind ondersteunen en leren hoe het ook kan

word nu lid

Ben jij klaar om de rust in jezelf weer te vinden? Zodat je rustiger kunt blijven tijdens de intense emoties van je kind.

Schrijf je dan nu in voor het maandabonnement op ‘’Rust in de tent’’. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Ben jij benieuwd welke masterclasses er zijn? Check dan deze pagina.

€ 29,95 per maand

Reviews

{Ik verbaas me elke maand weer (ten positieve ;-)) als ik een nieuwe masterclass heb gevolgd hoeveel inzichten ik eruit haal. Afgelopen week de MC verwondering gevolgd. Ik me altijd maar inhouden met m’n vragen in de veronderstelling dat mensen mij irritant zouden vinden. Zo fijn om te horen dat ik juist wél lekker mag vragen wat ik wil en me niet hoef in te houden 😀 Dank je wel voor al je mooie werk! ❤️ Zo waardevol om mezelf (en m’n kind) beter te leren begrijpen!
Anoniem
{Wat een feest van herkenning. Ik woon nog thuis maar ik kan zelf mijn overprikkeling herkennen en ben hard aan de slag met emotioneel eerlijk zijn zoals jij dat noemt. Ik snap nu eindelijk waarom ik me al die tijd zo anders gevoelt heb… Het werkt gewoon anders bij mij in mijn hoofd. Nog werk te doen maar we zijn op weg. Dank je wel.
Eva
22 jaar HSP, geen kids
{Dank je wel voor alle inzichten, er vallen aan de lopende band kwartjes waardoor ik mezelf veel beter begrijp. Dat alleen al maakt zo enorm veel uit. Ik snap nu veel beter waarom het soms zo anders voelt voor mij. Ik ga voorlopig nog verder! Dank je wel Floor, echt super waardevol.
Ineke
28 jaar HSP, geen kids
{Door het inzicht wat ik heb gekregen door de masterclasses kan ik veel beter kiezen. Ik blijf echt rustiger vooral na een drukke dag op het werk, voorheen kwam ik thuis en ontplofte de boel… Da’s nu echt anders. Iedere maand leren weer wat nieuws en zo is het super goed te combineren met de dagelijks leven.
Famke
moeder van 3 hoogsensitieve kanjers

Veelgestelde vragen

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, je kunt altijd, ieder gewenst moment, zelf opzeggen zonder reden. Je leven als ouder van je HSP-gezin is nog al onderhevig aan veranderingen. Je kunt zelf opzeggen door te mailen naar sam@natuurlijkfloor.nl

Als ik nu inschrijf voor de prijs van 29.95 per maand gaat de prijs dan omhoog na een tijdje?

Nee, de prijs waar je voor inschrijft blijft staan. Waarschijnlijk gaat dit jaar de prijs omhoog.  Mocht ik besluiten de prijs te verhogen gedurende je lidmaatschap, dan blijf je toch gewoon de oude prijs betalen.

Ik kan niet kiezen uit de masterclasses. Wat nu?

Dan mail je Floor even met je uitdagingen en dan kan zij je prima in de goede richting wijzen. 

Ik mis een onderwerp!

Het kan natuurlijk altijd dat je een specifieke uitdaging hebt en dit onderwerp nog niet uitgewerkt is in een masterclass. Mail Floor dan gerust met je vraag. Ze gaat er graag mee aan de slag en als het daadwerkelijk een masterclass wordt, krijg jij deze gratis!

Als het een maand niet lukt om ruimte te maken, ben ik dan die maand kwijt?
Nee, de code die je hebt gekregen voor de aanschaf van een masterclass blijft geldig zolang je lid bent van ‘Rust in de tent’.
Kan ik mijn abonnement pauzeren?
Nee, dat kan helaas administratief niet geregeld worden. We werken aan een oplossing maar tot op heden is dit niet mogelijk.
Houd ik toegang tot de masterclasses als ik opgezegd heb?
Nee, zodra je uitgeschreven bent, vervalt de toegang tot de masterclasses.