Ervaringen

van deelnemers

Als een HSP-moeder van een HSP-dochter die vastliep op school, kwam ik in contact met Floor. Dit bracht een emotionele achtbaan op gang.

Tijdens het traject werd duidelijk dat ik nog moet werken aan vertrouwen, zelfsabotage en diepgeworteld trauma. Daarom koos ik voor één-op-één coaching.

De integriteit en directe, liefdevolle aanpak maken me steeds meer vertrouwen. Mijn doel is genoeg vertrouwen opbouwen om anderen te helpen, zoals Floor mij helpt. Dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen.

 

Jacqueline

Ik liep zo vast in hoe ik dacht dat alles hoorde, als leidinggevende en als moeder. Ik zat vast in mijn eigen structuur. Ik kon niet ontspannen, was verkrampt. Vanwege de stress weet ik nu.

Ik besloot dat het anders moest toen ik mijn zieke kind op school afzette en de juf me aansprak. Hij is echt te ziek, hij hoort in bed te liggen. Ik raakte in paniek, ik moest werken en ik moest ook voor mijn kind zorgen…

Het was een stap om zo te investeren in mezelf; nu weet ik dat ik het waard ben, want ik ben het belangrijkste in mijn leven en maak ik keuzes die goed zijn voor mij. En daarmee voor mijn kinderen en ook op mijn werk ben ik milder en is het weer fijn.

Brechtje

Door de veilige omgeving die je creëert durf je gewoon zoveel meer. Het grote voordeel is ook dat ik je echt niet voor de gek kan houden.

Je hebt vrij snel door als ik een antwoord geef die voor mij niet klopt, maar wel een sociaal wenselijk antwoord is. Je laat dat dan ook op een liefdevolle manier blijken dat het niet klopt wat ik zeg.

Lisette 

Ik vind het fijn dat ik me echt aan jou kan optrekken. Je bent inspirerend in de manier waarop je naar zaken kijkt.

Mijn doelen waren meer zelfvertrouwen en stevigheid ervaren en die zijn heb ik zeker behaald. Mijn nieuwe doel is leven vanuit rust zodat er ruimte is voor creatie van binnenuit. 

Ik gun iedereen Floor! dus ik beveel jou zeker aan. Omdat ik dan zeker weet dat mensen echt hun doelen kunnen gaan halen.

Malissa

Een goede coach is voor mij iemand die aan vertrouwen bouwt, iemand die authentiek en menselijk is, iemand die de juiste vragen op het juiste moment stelt en daarmee de diepte ingaat om duidelijkheid te creëren, en dat alles op een positieve luchtige energierijke manier.

Iemand die de verantwoordelijkheid daar neerlegt waar die hoort, bij mijzelf, waarbij mijn motivatie positief aangesproken wordt.

Iemand die een positief voorbeeld is en haar eigen advies leeft. Zo iemand ben jij voor mij Floor!

Karin

Stress en het gevoel van falen waren volop aanwezig. Heel eerlijk had ik het een soort van opgegeven. Ik moest maar gewoon accepteren dat mijn leven nu zo is. Nergens helemaal perfect, alles half. 
Na mijn eerste gesprek met jou viel er een soort last van me af. Door je uitleg kreeg ik meer het gevoel dat ik wel een keuze heb, dat de stress gewoon te hoog was en dat ik dat dus zelf niet meer op kan lossen. 
Fysieke klachten als duizeligheid, hoofdpijn, vaak ziek ze horen inmiddels tot het verleden. ik heb weer het gevoel dat ik zelf kan kiezen en dat is ook zo. Zo blij dat ik begonnen ben. 
Nella

Tja wat kan ik zeggen; het was een chaos in mijn leven. Zowel in mijn werk en thuis. En dankzij jou is er weer rust en ontspanning. Doe ik weer waar ik blij van word, is mijn schuldgevoel verdwenen. Ik weet en voel nu: “ben echt een leukere moeder als ik werk”. 

Ik voel niet meer de behoefte om dat uit te leggen, als mensen het niet snappen dan niet. Ik ga me er niet meer schuldig over voelen.  

Ik snap mezelf, ik weet wat ik kan, waar mijn toegevoegde waarde ligt, voer moeiteloos lastige en confronterende gesprekken. 

Op alle vlakken enorm gegroeid. 

Anita

Ik was verder heen dan dat ik me realiseerde tot ik jouw sprak in de intake.

Ik probeerde me nog een beetje voor te houden dat het allemaal wel mee viel. Tot je uitlegde hoe stress werkt en wat er allemaal bij hoort. 

Terwijl ik toch echt ook al mediteerde, naar buiten ging om te wandelen. Het was niet genoeg. Door inzicht en echt andere keuzes te maken ben ik best snel hersteld. 

Dat is echt wel fijn. Ik kom van ver en ben op de goede weg, gelukkig mag ik nog even door met jou. Dat voelt fijn, veilig en ik vraag hulp als het nodig is. 

Sophie