Ervaringen

van deelnemers

Emotionele achtbaan

Ik zat in een emotionele achtbaan voor ik blij Floor begon. Gebrek aan zelfvertrouwen en ik had geen idee wat ik kon.

Tijdens het traject werd duidelijk dat ik nog moet werken aan vertrouwen op mezelf, zelfsabotage en diepgeworteld trauma. Daarom koos ik voor één-op-één coaching.

Waarom Floor? De integriteit en directe, liefdevolle aanpak maken me steeds meer mezelf. Dat ik op mezelf kan vertrouwen. Het is confronterend en nodig. Ik sta op voor mezelf, ik sta voor mijn keuzes. En ga de confrontatie aan in plaats van er voor weg te lopen.

Dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen. Ik heb weer verouwen in mezelf en dat geeft rust en ik kan weer genieten van mijn leven.

 Jacqueline, moeder van een dochter van 18, die uitviel op school, roostermaker, en op weg naar coach vor leerlingen voor een grote scholengemeenschap in Eindhoven.

Vastgelopen, moe en op. 

Ik liep zo vast in hoe ik dacht dat alles hoorde, als leidinggevende en als moeder. Ik zat vast in mijn eigen structuur. Ik kon niet ontspannen, was verkrampt. Ik zwoegde door de dag. 

Ik besloot dat het anders moest toen ik mijn zieke kind op school afzette en de juf me aansprak. Hij is echt te ziek, hij hoort in bed te liggen. Ik raakte in paniek, ik moest werken en ik moest ook voor mijn kind zorgen…

Het was een stap om zo te investeren in mezelf; nu weet ik dat ik het waard ben, want ik ben het belangrijkste in mijn leven en maak ik keuzes die goed zijn voor mij. En daarmee voor mijn kinderen en ook op mijn werk ben ik milder en is het weer fijn.

Brechtje, getrouwd, moeder van 2 kinderen in de basisschool leeftijd. Manager van een team van 12 mensen in een technische organisatie in Veldhoven. 

Angst beheerste mijn leven

Ik leefde in angst, maakte op basis daarvan ook al mijn keuzes. Dat wilde ik niet meer. Mijn doel is leven vanuit vertrouwen in mezelf. Dat ik goed ben zoals ik ben.

Waarom Floor? Door de veilige omgeving die je creëert durf je gewoon zoveel meer. Het grote voordeel is ook dat ik je echt niet voor de gek kan houden. Je hebt vrij snel door als ik een antwoord geef die voor mij niet klopt, maar wel een sociaal wenselijk antwoord is. Je laat dat dan ook op een liefdevolle manier blijken dat het niet klopt wat ik zeg.

Door je vragen leer ik steeds meer over mezelf en dat is fijn. Daardoor durf ik mezelf te zijn en me te laten zien waardoor anderen mijn kwaliteiten ook zien en me om hulp vragen. 

Lisette, werkt in de financiele sector heeft e hoogbegaafde zoon en is getrouwd. 

Ik vind het fijn dat ik me echt aan jou kan optrekken. Je bent inspirerend in de manier waarop je naar zaken kijkt.

Mijn doelen waren meer zelfvertrouwen en stevigheid ervaren en die zijn heb ik zeker behaald. Mijn nieuwe doel is leven vanuit rust zodat er ruimte is voor creatie van binnenuit. 

Ik gun iedereen Floor! dus ik beveel jou zeker aan. Omdat ik dan zeker weet dat mensen echt hun doelen kunnen gaan halen.

Malissa

{De trainer en coach school voelde als “thuiskomen”. Zonder alles uit te hoeven leggen was er begrip en herkenning. Ik kon helemaal mezelf zijn zonder dat hier een oordeel over was wat ervoor zorgde dat het veilig en vertrouwd voelde. Daarnaast vond ik het ontzettend waardevol dat ik getriggerd/gestimuleerd werd om over mijn eigen angsten en belemmerende gedachten heen te stappen door het gewoon te gaan doen. Voorheen ging ik altijd dingen uit de weg die ik lastig/spannend vond en het was fijn dat ik daar nu de kans niet voor kreeg. Er zijn maar weinig mensen die hier doorheen kunnen prikken (wat er achteraf gezien voor zorgde dat ik geen nieuwe dingen aanging en dus stil bleef staan) dus het voelde voor mij echt als een verrijking dat er wel een keer iemand doorheen kon prikken. Ik ben jullie ontzettend dankbaar ben voor alles wat jullie hebben betekend het afgelopen jaar. Mede dankzij jullie ben ik voor mijn idee in een jaar tijd echt verder gekomen dan in voorgaande jaren samen.
Danny
{Het meest waardevol vond ik dat ik in een groep zat met gelijkgestemde, ik voelde mij veilig om te groeien en ook om fouten te maken. De openheid die Floorals trainer heeft en de liefde waarmee zij ons begeleid is voor mij ongekend. Daarnaast heb ik veel over mijzelf geleerd. Dat de reis op deze aarde een onophoudelijke zoektocht is tot je dood, dat ik mag doen waar ik blij van word en dat dit niets te maken heeft met egoïstisch zijn, maar juist helpt om de wereld/ mensen om je heen een betere versie van jezelf te geven. Dat ik waardevol ben voor deze wereld, dat ik een doel heb. Ik ben enorm blij dat ik aan de trainer en coach school mee gedaan heb. Dit had ik voor geen goud willen missen! Hoe fragiel en onzeker ik startte zo zeker en sterk verliet ik het laatste blok. En ja ik weet er is nog heel wat te winnen, maar ik weet ook dat ik in mezelf en op mijn intuïtie mag vertrouwen. Dat als ik blijf ontwikkelen en op mijn eigen doelen blijf focussen dat ik heel ver kan komen.
Karin Simons
{Mijn talent om mensen iets te kunnen leren hebt ik verder ontwikkeld door de opleiding van de Trainer & Coach School te gaan doen, wat ik nu heb geïntegreerd in mijn werk voor de incompany trainingen binnen ons bedrijf. Ik ben er achter gekomen, dat ik nooit klaar ben met mijn persoonlijke ontwikkeling, die weg in slaan heeft mij meer voldoening gegeven dan welk diploma dan ook, want je talenten en non-talenten kun je blijven ontwikkelen. Floor is een trainer en coach die je je eigen pad laat lopen, jij moet het doen en zij is er om je te begeleiden wanneer jij dat aangeeft. Niet andersom, daardoor leer je echt zelf aan de slag te gaan, kun je de tools in het dagelijks leven inzetten en bouw je vertrouwen op in je eigen kunnen!
Marieke Dekker
{Ik verbaas me elke maand weer (ten positieve ;-)) als ik een nieuwe masterclass heb gevolgd hoeveel inzichten ik eruit haal. Afgelopen week de MC verwondering gevolgd. Ik me altijd maar inhouden met m’n vragen in de veronderstelling dat mensen mij irritant zouden vinden. Zo fijn om te horen dat ik juist wél lekker mag vragen wat ik wil en me niet hoef in te houden 😀 Dank je wel voor al je mooie werk! ❤️ Zo waardevol om mezelf (en m’n kind) beter te leren begrijpen!
Anoniem
{Wat een feest van herkenning. Ik woon nog thuis maar ik kan zelf mijn overprikkeling herkennen en ben hard aan de slag met emotioneel eerlijk zijn zoals jij dat noemt. Ik snap nu eindelijk waarom ik me al die tijd zo anders gevoelt heb… Het werkt gewoon anders bij mij in mijn hoofd. Nog werk te doen maar we zijn op weg. Dank je wel.
Eva
22 jaar HSP, geen kids
{Dank je wel voor alle inzichten, er vallen aan de lopende band kwartjes waardoor ik mezelf veel beter begrijp. Dat alleen al maakt zo enorm veel uit. Ik snap nu veel beter waarom het soms zo anders voelt voor mij. Ik ga voorlopig nog verder! Dank je wel Floor, echt super waardevol.
Ineke
28 jaar HSP, geen kids
{Door het inzicht wat ik heb gekregen door de masterclasses kan ik veel beter kiezen. Ik blijf echt rustiger vooral na een drukke dag op het werk, voorheen kwam ik thuis en ontplofte de boel… Da’s nu echt anders. Iedere maand leren weer wat nieuws en zo is het super goed te combineren met de dagelijks leven.
Famke
moeder van 3 hoogsensitieve kanjers

Een goede coach is voor mij iemand die aan vertrouwen bouwt, iemand die authentiek en menselijk is, iemand die de juiste vragen op het juiste moment stelt en daarmee de diepte ingaat om duidelijkheid te creëren, en dat alles op een positieve luchtige energierijke manier.

Iemand die de verantwoordelijkheid daar neerlegt waar die hoort, bij mijzelf, waarbij mijn motivatie positief aangesproken wordt.

Iemand die een positief voorbeeld is en haar eigen advies leeft. Zo iemand ben jij voor mij Floor!

Karin

Stress en het gevoel van falen waren volop aanwezig. Heel eerlijk had ik het een soort van opgegeven. Ik moest maar gewoon accepteren dat mijn leven nu zo is. Nergens helemaal perfect, alles half. 
Na mijn eerste gesprek met jou viel er een soort last van me af. Door je uitleg kreeg ik meer het gevoel dat ik wel een keuze heb, dat de stress gewoon te hoog was en dat ik dat dus zelf niet meer op kan lossen. 
Fysieke klachten als duizeligheid, hoofdpijn, vaak ziek ze horen inmiddels tot het verleden. ik heb weer het gevoel dat ik zelf kan kiezen en dat is ook zo. Zo blij dat ik begonnen ben. 
Nella

Tja wat kan ik zeggen; het was een chaos in mijn leven. Zowel in mijn werk en thuis. En dankzij jou is er weer rust en ontspanning. Doe ik weer waar ik blij van word, is mijn schuldgevoel verdwenen. Ik weet en voel nu: “ben echt een leukere moeder als ik werk”. 

Ik voel niet meer de behoefte om dat uit te leggen, als mensen het niet snappen dan niet. Ik ga me er niet meer schuldig over voelen.  

Ik snap mezelf, ik weet wat ik kan, waar mijn toegevoegde waarde ligt, voer moeiteloos lastige en confronterende gesprekken. 

Op alle vlakken enorm gegroeid. 

Anita

Ik was verder heen dan dat ik me realiseerde tot ik jouw sprak in de intake.

Ik probeerde me nog een beetje voor te houden dat het allemaal wel mee viel. Tot je uitlegde hoe stress werkt en wat er allemaal bij hoort. 

Terwijl ik toch echt ook al mediteerde, naar buiten ging om te wandelen. Het was niet genoeg. Door inzicht en echt andere keuzes te maken ben ik best snel hersteld. 

Dat is echt wel fijn. Ik kom van ver en ben op de goede weg, gelukkig mag ik nog even door met jou. Dat voelt fijn, veilig en ik vraag hulp als het nodig is. 

Sophie