Over Floor Langenhuijsen

natuurlijk leiderschap coach

Mijn naam is Floor Langenhuijsen, female leadership coach, trainer, therapeut en reiki master.

Ik coach en ondersteun ambitieuze topvrouwen in een mannenwereld.

Herken je het gevoel van altijd maar moeten bewijzen, jezelf overschreeuwen en aanpassen aan de normen van anderen? Been there, done that. Ik ben Floor Langenhuijsen, en ik begrijp precies waar je doorheen gaat.

 • Voel je de druk om continu te presteren, terwijl je jezelf steeds verder verliest?
 • Word je uitgeput door het constante moeten aanpassen aan een omgeving die niet bij je past?
 • Voel je je alleen en onbegrepen in een wereld die lijkt te draaien om eigenschappen die niet bij jou horen?

Ik ben Floor Langenhuijsen, en ik stond op dezelfde plek als jij.

Voel de kracht van zelfvertrouwen en authenticiteit, waarbij je impact hebt zonder jezelf te verliezen.

Maar wat als ik je zou vertellen dat er een andere weg is? Een pad naar natuurlijk leiderschap, waarin je krachtiger wordt zonder jezelf te verliezen. Stel je voor dat je elke dag vol energie begint, vol vertrouwen in jezelf en je capaciteiten. Beeld je in hoe het voelt om je potentieel te leven, zowel op je werk als thuis. Dat is het perspectief dat ik je kan bieden.

 • Ervaar de vreugde en voldoening van leven en leiden op je eigen voorwaarden.
 • Ontdek hoe natuurlijk leiderschap je leven transformeert, niet alleen op het werk, maar in alle aspecten van je leven.

 

Als een HSP-moeder van een HSP-dochter die vastliep op school, kwam ik in contact met Floor. Dit bracht een emotionele achtbaan op gang.

Van hard werken en bang zijn o door de mand te vallen naar vertrouwen op mijn natuurlijke kwaliteit.

Daarom koos ik voor één-op-één coaching.

De integriteit en directe, liefdevolle aanpak, love it. 

Jacqueline, moeder van een dochter van 18 werkzaam op een grote scholengemeenschap in Eindhoven

Ik liep zo vast in hoe ik dacht dat alles hoorde, als leidinggevende en als moeder. Ik zat vast in mijn eigen structuur. Ik kon niet ontspannen, was verkrampt. Vanwege de stress weet ik nu.

Ik besloot dat het anders moest toen ik mijn zieke kind vol schuldgevoel op school afzette. Ik raakte in paniek, ik moest werken en ik moest ook voor mijn kind zorgen…

Ik koos voor 1:1 coaching supernatural. Super fijn.

Brechtje, moeder van 2 basisschool kinderen, HR manager van een groot schildersbedrijf

Door de veilige omgeving die je creëert durf je gewoon zoveel meer. Het grote voordeel is ook dat ik je echt niet voor de gek kan houden.

Je hebt vrij snel door als ik een antwoord geef die voor mij niet klopt, maar wel een sociaal wenselijk antwoord is. Je laat dat dan ook op een liefdevolle manier blijken dat het niet klopt wat ik zeg.

Lisette moeder van een zoon, analist bij een groot accountants kantoor.  

Ik vind het fijn dat ik me echt aan jou kan optrekken. Je bent inspirerend in de manier waarop je naar zaken kijkt.

Mijn nieuwe doel is leven vanuit rust zodat er ruimte is voor creatie van binnenuit. 

Ik gun iedereen Floor! Omdat ik dan zeker weet dat mensen echt hun doelen kunnen gaan halen.

Malissa moeder van een dochter van 2, werkzaam als mede directeur in een MKB bedrijf

neem de regie over je eigen leven en ga van hard werken naar genieten gezond en gelukkig zijn…

Waar het ooit begon…

“Als gescheiden moeder van drie kinderen, waarvan twee jongens en een meisje, ontdekte ik na de geboorte van mijn eerste kind dat ik hoogsensitief ben. Ik beschouw mezelf als het levende bewijs dat het leven zoveel relaxter en fijner wordt wanneer je je volledig verantwoordelijk maakt voor je groei en ontspanning.

Ik geloof oprecht dat ambitieuze vrouwen zoals jij de sleutel in handen hebben tot een fantastisch leven, waarin je onder je eigen voorwaarden kunt leven zonder concessies te doen die ten koste gaan van jezelf, je gezin of je werk.

Ik ben vanuit mijn eigen ervaring begonnen aan een topbaan als leidinggevende in een internationale organisatie, waar ik mezelf probeerde te meten met mijn mannelijke collega’s.

Maar al snel besefte ik dat dit me steeds verder van mezelf verwijderde, zonder dat ik het zelf doorhad. Het kostte niet alleen veel energie, maar het voelde ook als verraad naar mezelf toe. Ik negeerde een groot deel van wie ik werkelijk was.”

 

Je gaat zelf het meeste over je grenzen heen..

Wat jaren terug als een enorme kans begon… 

“Mijn baan kostte me uiteindelijk al mijn levensplezier. Ondanks mijn harde werk voelde ik me gevangen in mijn eigen overtuigingen en gestrest door het managen van mijn team en het constant wegwerken van taken.

Totdat mijn baas me naar huis stuurde om te herstellen en me een coach gaf die gespecialiseerd was in het werken met vrouwen in een mannenwereld.

Dat veranderde alles. 

De keuze die alles veranderde.

“Ik herinner me nog goed hoe ik door de stromende regen liep, gedwongen om buiten te zijn. Ik voelde me leeg, alleen, en totaal niet op mijn plek. Ik besefte dat ik niet paste in het beeld dat anderen van mij hadden, als een krachtige vrouw, eerder voelde ik me een wrak. Maar daar, als een verzopen kat in het bos, maakte ik een keuze die mijn leven veranderde.

Ik hoefde alleen maar mezelf te begrijpen. Mijn natuurlijke flow te volgen. Dat was de sleutel tot een nieuw leven, waarin ik mezelf kon zijn. Ik investeerde in trainingen, groei en ontwikkeling, zelfs als dat betekende dat het grootste deel van mijn salaris daaraan opging.

Dat maakte dat het moeiteloos en snel ging, ik herstelde in een razend tempo. Dta kan niet iedereen. Niet iedereen ka de knop zo omzetten endat hoeft ook niet. Juist niet. Kies jouw natuurlijke manier. 

Een goede coach is voor mij iemand die aan vertrouwen bouwt, iemand die authentiek en menselijk is.

Iemand die de juiste vragen op het juiste moment stelt en daarmee de diepte ingaat om duidelijkheid te creëren.

Iemand die de verantwoordelijkheid daar neerlegt waar die hoort, bij mijzelf, waarbij mijn motivatie positief aangesproken wordt.

Iemand die een positief voorbeeld is en haar eigen advies leeft. Zo iemand ben jij voor mij Floor!

Karin HR MT lid. moeder van een puber zoon. 

Stress en het gevoel van falen waren volop aanwezig. Heel eerlijk had ik het een soort van opgegeven. 

Na mijn eerste gesprek met Floor viel er een soort last van me af. Door je uitleg kreeg ik het gevoel dat ik wel een keuze heb, dat ik wel invloed heb. 

Ik heb de regie terug en geniet weer van ijn werk en mijn gezin.

Nella MT lid en manager bij een zorginstelling. Moeder van 2 puber dochters.

Tja wat kan ik zeggen; het was een chaos in mijn leven. Zowel in mijn werk en thuis. En dankzij jou is er weer rust en ontspanning. Doe ik weer waar ik blij van word, is mijn schuldgevoel verdwenen. Ik weet en voel nu: “ben echt een leukere moeder als ik werk”. 

Ik snap mezelf, ik weet wat ik kan, volg mijn natuurlijke flow.  Voer moeiteloos lastige en confronterende gesprekken. 

 Anita, HR  directeur. Moeder van 4 puber jongens

Ik was verder heen dan dat ik me realiseerde tot ik jouw sprak in de clarity call.

Terwijl ik toch echt ook al mediteerde, naar buiten ging om te wandelen. Het was niet genoeg. Door inzicht jouw coachig en echt andere keuzes te maken ben ik snel hersteld.

 

Sophie Afdelings directeur van een technisch bedrijf. Moeder van 2 zoons

Stel jezelf de vraag: Wat wil jij?
Als alles kan? Wat zou je dan kiezen?

Ik kwam terug als mezelf. 

Ik kwam terug in mijn baan; als mezelf, besloot niet langer de harde mannelijke kwaliteiten in te zetten maar juist mijn natuurlijke vrouwelijke leiderschaps kwaliteiten.

Mijn naam is Floor Langenhuijsen, en ik ben hier om je te laten zien hoe je natuurlijk leiderschap kunt omarmen als jouw short cut naar een leven van kracht en voldoening.

Door middel van mijn coaching leer je de kracht van je vrouwelijke energie te gebruiken om leiding te geven op een manier die bij jou past.

Je ontdekt hoe je je team inspireert, verbindt en motiveert zonder jezelf te overwerken of jezelf te verliezen

Stel jezelf de vraag: Wat wil jij?
Als alles kan? Wat zou je dan kiezen?

Herken jij je in deze ambitieuze topvrouwen?

 1. Vrouwen in een mannelijke omgeving moeten meer bewijzen dan hun mannelijke collega’s, wat leidt tot stress en overbelasting.
 2. Ambitieuze topvrouwen ervaren een constante druk om te presteren, zowel op het werk als thuis, wat kan leiden tot burn-out.
 3. Ondanks hun harde werk voelen ze zich vaak schuldig tegenover hun gezin vanwege hun beperkte tijd en aandacht.
 4. Vrouwen blijven wachten op een rustiger moment, maar dat moment lijkt nooit te komen. Het is tijd om de regie over hun leven terug te nemen.
 5. Vrouwen krijgen in een manne omgevng vaak dingen te horen die ongepast zijn en reageren dan vanuit overlevinsg modus. Vechten vluchten of bevriezen. 

Topvrouwen gaan het verschil maken.

Het is een bevrijdende ervaring om een grote stap te zetten in persoonlijke groei, waarbij trots en vertrouwen in de toekomst toenemen.

Werken met deze sterke vrouwen is voor mij een iedere dag een feestje, omdat ik zie hoe ze hun kracht vinden en vol vertrouwen stappen zetten richting balans en ontspanning.

Hoewel het leven niet altijd een groot feest is, brengt leven in jouw natuurlijke ritme een gevoel van dankbaarheid en vertrouwen, waardoor je moeiteloos kunt genieten, gezond bent en gelukkig kunt zijn.

Welk voorbeeld wil je zijn?
Op je werk en thuis?

De coaching heeft voor mij een wereld van verschil gemaakt.  Ze leerde me niet alleen mijn kwaliteiten te omarmen, maar ook hoe ik het als een kracht kon inzetten.

De sessies waren niet alleen gericht op het begrijpen van mezelf, maar ook op het ontwikkelen van praktische tools om beter met mijn energie om te gaan. Ik voel me sterker, meer in balans en heb een dieper begrip van mezelf gekregen.

Ik ben dankbaar voor de ondersteuning en begeleiding die ik heb ontvangen. Dankbaar dat je me wilde helpen groeien op mijn unieke pad als ambitieuze top vrouw.”

Ilse directeur van een MKB technisch bedrijf. Moeder van een dochter. 

De Coaching heb ik ervaren als confronterend en waardevol. Het heeft mijn professionele reis getransformeerd op manieren die ik nooit had durven dromen.

Wat deze coaching zo effectief maakte, was de nadruk op het ontwikkelen van mijn eigen natuurlijke en daarmee unieke leiderschap.

Floor moedigde me aan om mijn unieke kwaliteiten te omarmen en leerde me hoe ik die kon inzetten in mijn professionele omgeving.

Ik ben Floor enorm dankbaar voor haar begeleiding, inzicht en vooral voor het geloof in mijn potentieel als vrouwelijke leider.”

Maartje afdelings diercteur van een farmaceutisch bedrijf. Moeder van drie kinderen. 

Accepteer dat iemand anders het soms beter weet dan jij. 

Ik erken mezelf volledig, mijn natuurlijke ritme en weet wat ik wel en niet kan. Ik laat me ondersteunennet als ik jou kan ondersteunen. 

Ik  maak mijn eigen keuzes en omarm zeker ook mijn spirituele kant. Zonder zweverig te worden.

Mijn werk is mijn passie. Ik deel wat werkt, omdat ik geloof dat iedereen kan groeien op haar eigen unieke manier.

Mijn betrokkenheid is 100%, ik houd niks terug en deel alles met je. Ik ben eerlijk, direct, respectvol en open in mijn coaching. Niets blijft onbesproken, want ik geef alles met volle overgave. Bij mij is geen moment saai, en ik zie de groei bij mijn klanten als bewijs van ons gezamenlijk succes.

Ontspannen te leven en werken

Niet meer hard werken maar natuurlijk gaan leidinggeven. 

 • Ontdek je natuurlijke ritme en flow, en ervaar meer energie en voldoening in alles wat je doet.
 • Leer hoe je leiderschap en authenticiteit kunt combineren om impact te maken zonder jezelf te verliezen.
 • Ervaar een diepe verbinding met jezelf en anderen, en geniet van een leven waarin jij je natuurlijke kwaliteiten inzet voor jezelf en de ander.  

Voel jij nu dat je ook het verschil wil maken?

Ben je klaar om de kracht van natuurlijk leiderschap te omarmen en te stralen in je werk en leven? 

Het is tijd om de regie over je leven terug te nemen en te leven en leiden op jouw voorwaarden.

Ontdek de kracht van natuurlijk leiderschap en laat jezelf stralen als nooit tevoren. Neem vandaag nog de eerste stap op weg naar een leven vol kracht, voldoening en authenticiteit.

Neem contact met me op en ontdek hoe mijn coaching jou kan helpen op weg naar een leven van kracht, voldoening en maximaal genieten en gelukkig zijn.