Over Floor Langenhuijsen

female leadership coach

Mijn naam is Floor Langenhuijsen, female leadership coach, trainer, therapeut en reiki master.

Ik coach en ondersteun ambitieuze topvrouwen (die ook moeder zijn.) Ik leer ze op een eenvoudige en fijne manier, hoe het voor hen werkt als ambitieuze topvrouw, in body, mind and soul. Om dagelijks het maximale uit hun kwaliteiten te halen. 100% zichzelf te zijn met al hun kwaliteiten. Te leven in plaats van te overleven en doodmoe op de bank te ploffen. Ik help ze weer te gaan genieten en gelukkig te zijn in hun werk en privé, 100% te vertrouwen op zichzelf.

Ik kan je helpen ontspannen te leven en werken

Ik kan je helpen om ontspannen leiding te geven waarbij je maximaal gebruik maakt van al je kwaliteiten en niet meer hard werken maar met je hart gaat leidinggeven. 

Laat me je vertellen hoe je een team krijgt wat eigenaarschap en verantwoordelijkheid neemt en hoe jij je staande kunt houden als ambitieuze topvrouw in een mannenwereld. Dat werken en leven weer leuk en fijn word in plaats van overleven.

Als een HSP-moeder van een HSP-dochter die vastliep op school, kwam ik in contact met Floor. Dit bracht een emotionele achtbaan op gang.

Tijdens het traject werd duidelijk dat ik nog moet werken aan vertrouwen, zelfsabotage en diepgeworteld trauma. Daarom koos ik voor één-op-één coaching.

De integriteit en directe, liefdevolle aanpak maken me steeds meer vertrouwen. Mijn doel is genoeg vertrouwen opbouwen om anderen te helpen, zoals Floor mij helpt. Dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen.

 

Jacqueline

Ik liep zo vast in hoe ik dacht dat alles hoorde, als leidinggevende en als moeder. Ik zat vast in mijn eigen structuur. Ik kon niet ontspannen, was verkrampt. Vanwege de stress weet ik nu.

Ik besloot dat het anders moest toen ik mijn zieke kind op school afzette en de juf me aansprak. Hij is echt te ziek, hij hoort in bed te liggen. Ik raakte in paniek, ik moest werken en ik moest ook voor mijn kind zorgen…

Het was een stap om zo te investeren in mezelf; nu weet ik dat ik het waard ben, want ik ben het belangrijkste in mijn leven en maak ik keuzes die goed zijn voor mij. En daarmee voor mijn kinderen en ook op mijn werk ben ik milder en is het weer fijn.

Brechtje

Door de veilige omgeving die je creëert durf je gewoon zoveel meer. Het grote voordeel is ook dat ik je echt niet voor de gek kan houden.

Je hebt vrij snel door als ik een antwoord geef die voor mij niet klopt, maar wel een sociaal wenselijk antwoord is. Je laat dat dan ook op een liefdevolle manier blijken dat het niet klopt wat ik zeg.

Lisette 

Ik vind het fijn dat ik me echt aan jou kan optrekken. Je bent inspirerend in de manier waarop je naar zaken kijkt.

Mijn doelen waren meer zelfvertrouwen en stevigheid ervaren en die zijn heb ik zeker behaald. Mijn nieuwe doel is leven vanuit rust zodat er ruimte is voor creatie van binnenuit. 

Ik gun iedereen Floor! dus ik beveel jou zeker aan. Omdat ik dan zeker weet dat mensen echt hun doelen kunnen gaan halen.

Malissa

Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg…

Waar het ooit begon…

Ik ben gescheiden, moeder van 3 kinderen, twee jongens en een meisje. Na de geboorte van de eerste kwam ik erachter dat ik hoogsensitief ben, wat vielen er veel kwartjes op zijn plek en ik zeg weleens; ik run 3 bedrijven, mijn echte bedrijf, mijn gezin en mijn leven als HSP’er.  Ik ben namelijk altijd bezig, met groei en ontwikkeling.

Als ik kijk waar ik vandaan kom, zowel privé, in mijn gezondheid als in mijn werk, dan ben ik het levende bewijs dat je leven zoveel relaxter en fijner word als je je 100% verantwoordelijk maakt voor je groei en je ontspanning. Ik geloof dan ook dat je als ambitieuze topvrouw de sleutel in handen hebt tot een geweldig fantastisch leven. Te leven onder je eigen voorwaarden met je eigen kwaliteiten zonder concessies te doen. Die ten koste gaan van jezelf, je gezin of je werk. Toch heb ik dat eerder wel gedaan…

Wat mooi begon sloeg om in een nachtmerrie, en ik had het zelf gedaan. 

Ik begon vol energie en goede moed aan een topbaan als leidinggevende in een internationale organisatie. Probeerde me te meten met mijn mannelijke collega’s. Aan te passen aan dat wat er van verwacht werd. Hard werken en veel uren maken. Waardoor ik steeds verder van mezelf af kwam te staan, zonder dat ik het echt zelf door had.

Dit koste veel te veel. Energie. Maar vooral ook dat ik hard werken zonder mijn hart erin te leggen. Maar dat niet alleen…

Diep vanbinnen voelde het ook als verraad naar mezelf. Ik negeerde een heel groot deel van mezelf.

Ik kan je helpen ontspannen te leven en werken

Ik kan je helpen om ontspannen leiding te geven waarbij je maximaal gebruik maakt van al je kwaliteiten en niet meer hard werken maar met je hart gaat leidinggeven. 

Laat me je vertellen hoe je een team krijgt wat eigenaarschap en verantwoordelijkheid neemt en hoe jij je staande kunt houden als ambitieuze topvrouw in een mannenwereld. Dat werken en leven weer leuk en fijn word in plaats van overleven.

Je gaat zelf het meeste over je grenzen heen..

Wat jaren terug als een enorme kans begon… 

Koste me al mijn levensplezier.

Mijn baan kostte me bakken vol energie waarbij ik mijn kwaliteiten als topvrouw nauwelijks gebruikte. Ongemerkt had ik een zelf een situatie gecreëerd waarin ik gevangen zat, in mijn eigen overtuigingen. Ook al was ik niet vies van hard werken, ik voelde me de hele tijd gestrest en voelde nog sterker dat er niet uit kwam wat erin zat, niet uit mij en niet uit mijn team.

Ik was gesloopt. Ik was superdruk met het managen van mijn team, het uitwerken van plannen en het wegwerken van mails. Mijn plan om leuke dingen met mijn familie en vrienden te doen schoof ik steeds voor me uit. Ik had hier helemaal geen tijd voor. Ik moest bewijzen dat ik dit kon.

Tot ik op een dag in London zat en mijn baas vroeg hoe gaat het? En ik niet meer wegkwam met het normale “goed hoor”. Hij vroeg door en ik brak. Hij stuurde me naar huis om te herstellen met de mededeling dat ik te waardevol voor het team was, tijd moest nemen en gaf me een coach die werkte met vrouwen in een mannenwereld.

De keuze die alles veranderde.

Ik weet nog dat ik buiten liep, verplicht in het bos, en bakken met regen vielen uit de lucht, ook dat nog: “Jahaa! dat kan er ook nog wel bij! Riep ik naar boven…”

Ik voelde me leeg, alleen en eenzaam, een rare, vreemde eend in de bijt, ik paste niet in het beeld wat iedereen op me geplakt had. Een topvrouw, nou eerder een ingestort hutje op de hei.

Daar als verzopen kat in het bos, maakte ik een keuze die alles veranderde….

Ik hoef alleen maar mezelf te begrijpen. Dat was de sleutel het begin van een nieuw leven, 100% mezelf zijn. Dat ging niet meteen vanzelf, ik ging trainingen volgen, investeerde tonnen in mezelf, het grootste deel van mijn salaris ging op aan persoonlijke ontwikkeling.

Een goede coach is voor mij iemand die aan vertrouwen bouwt, iemand die authentiek en menselijk is, iemand die de juiste vragen op het juiste moment stelt en daarmee de diepte ingaat om duidelijkheid te creëren, en dat alles op een positieve luchtige energierijke manier.

Iemand die de verantwoordelijkheid daar neerlegt waar die hoort, bij mijzelf, waarbij mijn motivatie positief aangesproken wordt.

Iemand die een positief voorbeeld is en haar eigen advies leeft. Zo iemand ben jij voor mij Floor!

Karin

Stress en het gevoel van falen waren volop aanwezig. Heel eerlijk had ik het een soort van opgegeven. Ik moets maar gewoon accepeteren dat mijn leven nu zo is. Nergens helemaal perfect, alles half. 

Na mijn eerste gesprek met jou viel er een soort last van me af. Door je uitleg kreeg ik meer het gevoel dat ik wel een keuze heb, dat de stress gevoon nu te hoog was en ik dat dus zelf niet meer op kan lossen. 

Fysieke klachten als duizeligheid, hoofdpijn, vaak ziek ze horen inmiddels tot het verleden. Zo blij dat ik begonnen ben. 

Nella

Tja wat kan ik zeggen; het was een chaos in mijn leven. Zowel in mijn werk en thuis. En dankzij jou is er weer rust en ontspanning. Doe ik weer waar ik blij van word, is mijn schuldgevoel verdwenen. Ik weet en voel nu: “ben echt een leukere moeder als ik werk”. 

Ik voel niet meer de behoefte om dat uit te leggen, als mensen het niet snappen dan niet. Ik ga me er niet meer schuldig over voelen.  

Ik snap mezelf, ik weet wat ik kan, waar mijn toegevoegde waarde ligt, voer moeiteloos lastige en confronterende gesprekken. 

Op alle vlakken enorm gegroeid. 

Anita

Ik was verder heen dan dat ik me realiseerde tot ik jouw sprak in de intake.

Ik probeerde me nog een beetje voor te houden dat het allemaal wel mee viel. Tot je uitlegde hoe stress werkt en wat er allemaal bij hoort. 

Terwijl ik toch echt ook al mediteerde, naar buiten ging om te wandelen. Het was niet genoeg. Door inzicht en echt andere keuzes te maken ben ik best snel hersteld. 

Dat is echt wel fijn. Ik kom van ver en ben op de goede weg, gelukkig mag ik nog even door met jou. Dat voelt fijn, veilig en ik vraag hulp als het nodig is. 

Sophie

Stel jezelf de vraag: Wat wil jij?
Als alles kan? Wat zou je dan kiezen?

Ik kwam terug als mezelf. 

Ik kwam terug in mijn baan; als mezelf, besloot niet langer de harde mannelijke kwaliteiten in te zetten maar juist mijn vrouwelijke leiderschaps kwaliteiten.

Daardoor kon ik 100% mezelf zijn in mijn werk en dat voelde eng, spannend en super kwetsbaar want wat als… stel nou dat. En, wat gaf het een energie om te zeggen wat ik wilde zeggen. Bij te dragen waar ik dacht dat de winst lag.

Dit voelde voor mij als een warm bad en werd ik female leader zoals anderen me eerder zagen zonder hard te werken maar wel met mijn hart te werken met de mensen om me heen.

Het besluit: ik hoef alleen mezelf te begrijpen en 100% mezelf te durven zijn, maakt dat ik juist krachtig ben.” Mijn intuïtie en kwaliteiten werden mijn raadgever.

Ik bepaalde de voorwaarden waaronder ik wilde werken, ik ging studeren: natuurgeneeskunde omdat dit al heel mijn leven aan me trok. Ik stelde grenzen. Had 1 op 1 aandacht voor mijn mensen en ontwikkelde een hoge dosis discipline om me aan mijn eigen afspraken te houden. Toetste aannames en bouwde vertrouwen op in mijn kwaliteiten en kunnen.

Stel jezelf de vraag: Wat wil jij?
Als alles kan? Wat zou je dan kiezen?

De keuze die alles veranderde.

Ik weet nog dat ik buiten liep, verplicht in het bos, en bakken met regen vielen uit de lucht, ook dat nog: “Jahaa! dat kan er ook nog wel bij! Riep ik naar boven…”

Ik voelde me leeg, alleen en eenzaam, een rare, vreemde eend in de bijt, ik paste niet in het beeld wat iedereen op me geplakt had. Een topvrouw, nou eerder een ingestort hutje op de hei.

Daar als verzopen kat in het bos, maakte ik een keuze die alles veranderde….

Ik hoef alleen maar mezelf te begrijpen. Dat was de sleutel het begin van een nieuw leven, 100% mezelf zijn. Dat ging niet meteen vanzelf, ik ging trainingen volgen, investeerde tonnen in mezelf, het grootste deel van mijn salaris ging op aan persoonlijke ontwikkeling.

Met de geboorte van mijn twee andere kinderen ben ik gestart met mijn eigen bedrijf natuurlijk floor, schreef ik 2 boeken en werk ik al jaren ambitieuze vrouwen die ook moeder zijn.

Ambitieuze topvrouwen

In een mannelijke omgeving. Ze moeten “net even” meer bewijzen dat ze het aankunnen, net zo goed zijn als hun mannelijke collega’s en in deze tijd zou je toch zeggen dat we dat wel ontgroeid zijn maar niks is minder waar kan ik je vertellen.

Deze lieve, hardwerkende ambitieuze topvrouwen, misschien ben jij dat ook wel, gaan stiekem kapot. Dat is wat ik zie. Ze werken hard, vinden veel leuk. Kunnen nog veel meer. Zien veel, onder andere wat er mis is in de organisatie en voelen zich enorm verantwoordelijk voor de mensen in hun team.

Te verantwoordelijk als je het mij vraagt.  Tel daarnaast de hoeveelheid uren en stress erbij op en je het een recept voor een burn-out.
En naast dat werk is er ook nog een gezin waar ze het fijn willen hebben en waar schuldgevoel hoogtij viert vanwege de beperkte tijd die zijn met hun gezin doorbrengen. Ze maken veel uren en tegelijkertijd is het nooit genoeg, niet qua inhoud en niet qua aandacht en verbinding

Letterlijk zei een vrouwelijke manager ooit tegen me: “ik wacht gewoon tot het rustiger word maar dat moment lijkt nooit te komen. Wat ik ook geef, hier op het werk en thuis, het is nooit genoeg. Niet qua aandacht niet qua werk, niet in mijn gezin…”
En ik kan je vertellen dat gaat ook niet gebeuren. Dus stop met wachten en neem weer de regie over je eigen leven.

Topvrouwen gaan het verschil maken.

Het is ook een enorme opluchting om ineens zo’n grote groeistap te maken. En ook voel je je trots en stijgt je vertrouwen in de toekomst. Voel je dat met 100% jezelf zijn je het verschil gaat maken in heel veel levens. Dat van jezelf, dat van de levens in je gezin en de levens van de mensen in je team en niet te vergeten de organisatie want het werkt als een olievlek.

Wat ik kan zeggen is dat het voor mij een feestje is om met deze topvrouwen te werken. Om te zien en te ervaren hoe ze in hun kracht stappen, weg van de angst en het pad van vertrouwen balans en ontspanning op stappen.

En nee het leven is niet altijd een groot feest en dat hoeft ook niet want als je echt leert meebewegen op de golven van het leven heb je altijd iets om dankbaar voor te zijn en weet je dat het goed komt. Heb je vertrouwen in jezelf en je kwaliteiten wat een moeiteloos leven brengt. Niet zonder hobbels maar wel waar jij in mee kunt bewegen met de stroom mee. Niet wachten op rust maar het zeer creëren

Dit geeft zoveel rust! En zorgt voor maximaal genieten en gelukkig zijn.

Welk voorbeeld wil je zijn?
Op je werk en thuis…

De female leadership coaching heeft voor mij een wereld van verschil gemaakt. Floor begreep niet alleen de uitdagingen waar ik dagelijks mee te maken had, maar ze creëerde ook een veilige ruimte waar ik mezelf kon zijn. Ze leerde me niet alleen mijn kwaliteiten te omarmen, maar ook hoe ik het als een kracht kon inzetten.

De sessies waren niet alleen gericht op het begrijpen van mezelf, maar ook op het ontwikkelen van praktische tools om beter met mijn emoties en energie om te gaan. Ik voel me sterker, meer in balans en heb een dieper begrip van mezelf gekregen.

De empathie en het inzicht van Floor hebben een blijvende impact op mijn leven gehad. Ik ben dankbaar voor de ondersteuning en begeleiding die ik heb ontvangen. Dit afgelopen jaar heeft niet alleen mijn zelfacceptatie vergroot, maar heeft me ook geholpen om mijn kwaliteiten als een geschenk te zien. Bedankt voor het veranderen van mijn perspectief en me te helpen groeien op mijn unieke pad als ambitieuze top vrouw.”

 

Ilse

De Female Leadership Coaching heb ik ervaren als confronterend en waardevol. Het heeft mijn professionele reis getransformeerd op manieren die ik nooit had durven dromen. Floor was niet alleen een mentor, maar ook een inspirerende gids die me hielp mijn volledige potentieel als vrouwelijke leider te ontdekken en te omarmen.

Wat deze coaching zo effectief maakte, was de nadruk op het ontwikkelen van mijn eigen ik. Floor moedigde me aan om mijn unieke kwaliteiten te omarmen en leerde me hoe ik die kon inzetten in mijn professionele omgeving. 

De sessies waren niet alleen gericht op professionele groei, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Floor begreep dat leiderschap diep verbonden is met zelfinzicht en empowerment. Door deze coaching heb ik niet alleen mijn leiderschapsvaardigheden verfijnd, maar heb ik ook een dieper begrip van mijn eigen kracht en impact gekregen.

Ik voel me nu sterker, meer gefocust en klaar om de uitdagingen van het leiden in een professionele omgeving aan te gaan. Deze coaching heeft mijn perspectief verbreed en me de tools gegeven die ik nodig heb om als vrouwelijke leider te excelleren. Ik ben Floor enorm dankbaar voor haar begeleiding, inzicht en vooral voor het geloof in mijn potentieel als vrouwelijke leider.”

Maartje

100% mezelf

Ik voel me 100% mezelf, maak mijn eigen keuzes hou meer van mezelf met alles wat er bij mij hoort tot aan het zweverige spirituele toe. Ik geef het beste van mezelf aan mijn klanten en ben een leukere partner en moeder.

Als ik iets heb gevonden wat goed werkt, wil ik het niet voor mezelf houden. Maar delen.

Als je me echt goed zou kennen, dan weet je dat mijn werk pas echt betekenis krijgt als ik het kan delen met anderen. En zie dat ze vaardigheden ontwikkelen. Leren en groeien. Daar ga ik enorm van aan. Ik wil echt vanuit het diepst van mijn hart dat je iets leert over jezelf en dat je je kwaliteiten als iets moois ziet, je voordeel er mee doet want we hebben je zo enorm hard nodig!

Ik deel mijn kennis met je in mijn webinars, membership, posts en in mijn coaching. Ik houd hierin niets achter. Ik geef alles wat ik heb. 300%. Bij jou is het nooit saai hoor ik vaak.

Wat er dan gebeurt, zie ik aan de groei bij mijn deelnemers en klanten. En. Dat meten we zodat we op koers blijven en naar jouw doel gaan en dat behalen.

Voel jij nu dat je ook het verschil wil maken?

Wil je wel maar heb je geen idee hoe of waar te beginnen?

Maak dan een bel afspraak met me dan deel ik mijn eerste ideeen met je over hoe het voor jou zou kunnen zijn als je 100% jezelf bent en van ontspanning leeft en werkt.