Wanneer heb jij echt een exclusief en waardevol gesprek met een coach gehad over jouw persoonlijke ontwikkeling als ambitieuze topvrouw?

Bespreek samen met coach Floor Langenhuijsen hoe jij met veel meer rust en zonder stress kunt leven.

Ontdek welke kansen er voor jou zijn om je kwaliteiten voor je te laten werken, zonder harder te gaan werken,  maximaal genieten van je werk en van je gezin.

Krijg helder hoe jij makkelijk ontspannen en in balans leiding kunt geven, waardevolle gesprekken hebt op je werk en thuis waardoor mensen zich ontwikkelen en jij ook.

Ontdek of Floor’s exclusieve coaching passend voor je is.

JE BENT MAAR ÉÉN KEUZE VERWIJDERD

VAN EEN COMPLEET ANDER LEVEN

De optie om met Floor Langenhuijsen in gesprek te gaan is beschikbaar voor je als je…
  • Ambitieuze top vrouw bent en al mooie successen hebt behaald.
  • Je voelt dat je nu te hard werkt en niet de waardering krijgt die je waard bent.
  • Je niet goed weet hoe jij jouw kwaliteiten inzet, female leader kunt zijn, meer gaat ontspannen en genieten, zonder nog meer uren te maken.
  • Je coachbaar bent.

Jaarlijks doen veel topvrouwen een aanvraag voor de coaching van Floor Langenhuijsen, waarvoor beperkt plaats is.

 

Floor is inspirerend in de manier waarop ze naar zaken kijkt. Fijn dat ik me aan haar kan optrekken. Mijn doelen waren meer zelfvertrouwen en stevigheid ervaren en die heb ik zeker behaald. Mijn nieuwe doel is leven vanuit rust zodat er ruimte is voor creatie van binnenuit.

Ik beveel iedereen Floor aan, omdat ik dan zeker weet dat mensen echt hun doelen gaan halen.

Malissa

Een goede coach is voor mij iemand die aan vertrouwen bouwt, authentiek en menselijk is, de juiste vragen op het juiste moment stelt en daarmee de diepte ingaat om duidelijkheid te creëren, en dat alles op een positieve luchtige energierijke manier. Iemand die de verantwoordelijkheid daar neerlegt waar die hoort, bij mijzelf, waarbij mijn motivatie positief aangesproken wordt. Iemand die een positief voorbeeld is en haar eigen advies leeft. Zo iemand is Floor voor mij!

Karin

In de call bekijk je samen of er een klik is, zowel inhoudelijk als persoonlijk.

Vraag hieronder je Coach call aan. Floor wil je graag alvast leren kennen en een goed beeld van je krijgen wie je bent en hoe je situatie work-wise en prive is. Want alleen dan kan zij je zo goed mogelijk helpen en haal jij ook de meeste waarde uit het gesprek.

We willen je daarom vragen om eerst het vragenformulier in te vullen. Als we je antwoorden hebben ontvangen, nemen we je antwoorden met aandacht door en reageren zo snel mogelijk.