NIEUW!

Supernatural

EXCLUSIEF  JAARPROGRAMMA SUPERNATURAL. Het jaar programma voor ambitieuze vrouwen in een mannenwereld. Die hun invloed willen vergroten.

“Stel je voor:

Het gevoel van voldoening en zelfvertrouwen dat voortkomt uit het volledig omarmen van je natuurlijke kracht. Ontdek hoe je met Supernatural leiderschap moeiteloos je stempel kunt drukken in elke situatie, terwijl je tegelijkertijd geniet van een leven vol balans, energie en zingeving.

Dit is ook voor jou mogelijk.

“Ben je het zat om jezelf te verliezen in een wereld die niet van jou lijkt te zijn?

Hoe hard je het ook probeert als vrouw in een mannenwereld. Je past je aan, het is ook lastig om ontspannen te zijn en dicht bij jezelf te blijven.

Misschien verhard en overshreeuw  jij jezelf omdat je het gevoel hebt dat jij je anders niet staande kunt houden in de mannenwereld waarin je werkt.

Je komt op je werk en je collega zegt: ‘Mooie jurk wil je hogerop ofzo?’ Een opmerking die mijn klant laatst kreeg toen ze op haar werk kwam. Intern gebeurde er van alles bij haar, ze was boos, wilde die mannelijke collega eens even flink de waarheid zeggen. Maar wat er echt gebeurde was dat ze dicht klapte en iets mompelde in de trant van “nee natuurlijk niet.”

Het kan zo’n enorme uitdaging zijn om in een mannenwereld je krahctig te positioneren zonder te verharden. I know. 

voel jij dat jij alles opoffert: je gezondheid, je geluk en je qualitytime met je gezin?

Veel vrouwen geven alles en dat snap ik, je bent gedreven, hebt ambitie, voelt dat je het kan en ziet overal kansen. En toch. Je voelt ook dat het ten kostte gaat van je gezondheid.

Je krijgt je steeds meer last van je nek en schouders, sla je pauzes over en eet je ongezonder terwijl je heel goed weet dat dit niet de manier is. Ik gun je

Je kunt je werk maar moeilijk loslaten ook als je thuis bent, waardoor jij je schuldig voelt naar je partner en kinderen.

Voel je je uitgeput door de constante strijd om gehoord en gezien te worden?

Je hebt al veel management development cursussen gedaan. Die maar niet hun vruchten af lijken te werpen. Je hebt het gevoel dat je hetzelfde moet doen als je mannelijke collega’s en dat werkt niet voor je.

Het doet pijn als je alles geeft en je harde werk niet gezien en gewaardeert word door je collega’s.

Thuis versloft je relatie, omdat al je energie op gaat aan en in je werk.

Je moppert op je kinderen waar je eerder fijne gesprekken voerde. Je weet ook: dit moet anders maar je wacht op betere tijden en voelt de regie uit je handen glippen.

Je bent enorm toe aan vakantie en als het dan eenmaal zo ver is ben je de eerste 3 dagen te ziek om op je benen te staan.

“Stel je voor:

Je kunt je in alle vormen stoppen en als een ware kameleon aanpassen aan iedere situatie. Maar dat  gaat nooit leiden naar acceptatie en gehoord worden.

Stel je voor :“het gevoel van voldoening en zelfvertrouwen dat voortkomt uit het volledig omarmen van je natuurlijke kracht. Ontdek hoe je moeiteloos je stempel kunt drukken in elke situatie, terwijl je tegelijkertijd geniet van een leven vol balans, energie en zingeving.”

“Supernatural biedt je de tools en inzichten die je nodig hebt om je natuurlijke leiderschap te omarmen en te gedijen in elke omgeving. Leer hoe je jezelf kunt zijn zonder concessies te doen, en ontdek de vrijheid en rijkdom die hieruit voortvloeien.”

ontdek hoe supernatural voor vrouwen jou kan werken

  • Je ontdekt je natuurlijke ritme en flow, waardoor je oplaadt ipv leegloopt
  • Je punt kunnen maken in iedere situatie, dus ook als de spanning oploopt.
  • Je ziet de kansen en benut deze ten volle zonder dat het ten kostte gaat van jou, waardoor je snel groeit en verbreedt in je rol.
  • Je vrouwelijke energie benutten waardoor je niet zoveel hoeft te geven, maar kunt ontvangen en in minder tijd en met minder moeite je werk kunt doen
  • Je houd energie over, je bent fit en vitaal. Eet gezond, beweegt voldoende en luistert naar de signalen van je lijf. Herstelt en ontspant maximaal waardoor het werken moeiteloos met je gezin te combineren is voor.

 “Once I learned to like me more than others did, then I didn’t have to worry about being the funniest or the most popular or the prettiest. I was the best me and I only ever tried to be that.”

– Issa Rae –

“Klaar om je superkrachten te ontketenen? Zet de eerste stap naar een leven vol zelfvertrouwen, impact en geluk!”

Het SUPERNATRAL jaarprogramma heb ik exclusief voor jou gecreëerd als je een vrouw in een mannenwereld bent en deep down weet dat je te hard werkt:

… Je voelt dat jij je in allerlei vormen probeert te stoppen waarvan je voelt dat ze niet meer bij je passen.
… Je voelt je kwetsbaar als je denkt aan je werk, want als jij je natuurlijk ritme volgt, wat vinden anderen daar dan van.
… Quality time is het allerbelangrijkste voor je, maar toch kies je voor werk in plaats van echt thuis zijn bij je gezin te zijn.
… Je doet concessies ten kostte van jezelf, je gezin en je familie en dit doet zeer

Het EXCLUSIEVE jaarprogramma SUPERNATURAL is de enige manier voor ambitieuze vrouwen in een mannenwereld en zet de eerste stap naar een leven vol zelfvertrouwen, impact en geluk!”

Voelt het nu als een gebrek aan invloed, energie en vrije tijd en op alle vlakken in leven vastlopen? Ambitieuze vrouwen in een mannenwereld werken doen dat vaak omdat ze klaar zijn met wat ze nu aan het doen zijn.

Hangt het jou de keel uit…

…om hard te werken als halve man of in strakke mantelpakjes te moeten lopen?
…om te moeten horen dat je soms zo als “bitch” of juist te emotioneel uit de hoek kunt komen terwijl jij zo enorm je best doet om iedereen tegemoet te komen?
…om vergeleken te worden met je mannelijke collega’s?
…dat jouw visie niet gehoord word terwijl jij je keer op keer bewezen hebt?

Terecht. Je hoeft dat ook niet te accepteren. En er is iets beters fijners en mooiers voor je mogelijk.

 Het supernatural jaarprogramma is voor jou als je

Ben jij dit? Dan ben je welkom!

“If your actions create a legacy that inspires others to dream more, learn more, do more and become more, then, you are an excellent leader.”

– Dolly Parton –

Over Floor

Lang was ik zelf degene die zich aanpastte en overschreeuwde mezelf in de mannenwereld waarin ik werkte. Ik dacht dat hard werken en me in een keurslijf stoppen, zou helpen om gehoord en gezien te worden.

Ik zag overal kansen, was enorm gedreven en enthousiast, langzaam liep de spanning en druk op. Ik had het idee dat ik altijd “aan” moest staan omdat ik anders door de mand zou vallen. 

Ik had het gevoel dat ik overal alles moest geven.  Ik voelde me continu opgejaagd en had het idee dat ik niet kon ontspannen.

Ondertussen liep de stress op, had ik een enorm volle agenda en kreeg ik steeds meer gezondheid problemen. Ook thuis was ik niet gezellig en baalde van mezelf.

Ook leverde ik steeds meer in op wat belangrijk voor me is: quality time met mijn gezin, mijn gezondheid, de tijd voor mezelf.

Dit was het tegenovergestelde van wat ik wilde!!

Tegenwoordig werk ik vanuit mijn natuurlijke ritme, weet ik wat helpt en hoe ik het beste uit mezelf, mijn ervaring en kennis kan delen met de topvrouwen waar ik mee werk. Door mijn natuurlijke ritme te kennen, kan ik het beste van mezelf geven zonder hard te werken, me aan te passen of me te overschreeuwen.

Mijn werk past bij wie ik ben en waar ik voor sta. Natuurlijk. en. Supernatural.

“Think like a queen. A queen is not afraid to fail. Failure is another steppingstone to greatness.”

– Oprah Winfrey –

supernatural is niet voor vrouwen die

… na het lezen van deze pagina denken: ‘ Voor mij werkt dit niet omdat…” Het is voor topvrouwen in een mannen wereld die opties en kansen zien en moeilijkheden niet uit de weg gaan. 

… die coaching willen. Maar alleen als ze te horen krijgen wat ze willen horen. Wat je van mij mag verwahcten in dit jaarprogramma is mijn liefdevolle en oprechte eerlijkheid. En dat is soms pittig. Mijn intentie is om je verder te helpen en daar moet je wel tegen kunnen. 

… die alleen maar komen halen en niet bereid zijn eigen ervaringen te delen. De magie van de mastermind ontstaat als we onze ervaringen open, eerlijk, puur en transparant delen. Vanuit respect met en naar elkaar. 

“Ontspannen en toch invloedrijk zijn? Ontdek hoe je meer bereikt zonder harder te werken als ambitieuze vrouw in een mannenwereld.

Je kunt je in alle vormen gieten en als een ware kameleon aanpassen aan iedere situatie. Maar dat  gaat nooit leiden naar acceptatie en gehoord worden. 

Stel je voor dat je als vrouw in een mannenwereld je invloed kan vergroten en thuis een leukere partner en moeder bent, zonder jezelf te overschreeuwen. 

Dat jij je natuurlijke ritme en flow volgt waardoor je moeiteloos en zonder leeg te lopen je punt kunt maken in iedere context.

Dat je geniet van je werk en thuis ook maximaal geniet en gelukkig bent. Echt vrij bent.  

wat je mag verwachten van de clarity call

vraag jij je clarity call aan, dan is dit wat je mag verwachten. het doel van de call is om helder te krijgen wat jouw situatie nu is, waar je heen wil en of supernatural passend is.

Het is een heel exclusief jaarprogramma en alleen voor ambitieuze vrouwen die dromen van een leven waarin ze de passie voor hun werk weer terug hebben gevonden. En tegelijkertijd weten hoe belangrijk quality time en ontspanning is.

In de call kijken we samen of er een klik is om een jaar samen te gaan werken.  

Deze vragen krijgen we vaak over het supernatural mastermind jaarprogramma

1. Jezelf serieus nemen vraagt serieus investeren. We zijn ons er van bewust dat niet iedereen gewend in om fors te investering in zichzelf qua tijd en financiën. We denken graag met je mee welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zoals termijn betalingen of betalen over 2 boekjaren. Zelf zoek ik ook altijd naar mogelijkheden als ik voel dit is nu de juiste stap. Het betaalt zich altijd terug.

2. Ik heb nu geen tijd. Dat is de beste reden om wel in te stappen, want je leert andere keuzes te maken en ja in het begin zal dat even zoeken zijn maar al heel snel is de ervaring van andere deelnemers voel je veel ruimte. Heb je meer tijd want je werk kost minder tijd en energie. Dat je de regie weer hebt in je werk en zelf bepaalt waar je tijd naar toe gaat in plaat is van dat je geleefd word.

3. Ik ben niet goed in een groep. Weet ik dacht ik ook altijd en ik weet inmiddels en zie het ook iedere keer weer bij mijn groepen die ik train. Die groei is magisch. En. Wat een klant daarover zegt: Er is zoveel begrip en herkenning van vrouwen die ook in een mannenwereld werken. We lopen allemaal tegen dezelfde dingen aan terwijl ik me altijd zo eenzaam voel. Alleen dat al maken deze event dagen zo enorm waardevol. Je zit er voor jezelf en tegelijk leer je zoveel van de vragen van anderen. Omdat de ervaring leert dat jij die vragen onbewust misschien ook had en ze nu voor jou gesteld worden en je zo nog meer leert. Floor bewaakt het proces zodat je zeker je eigen doelen haalt mocht de neiging vertonen de ander te willen redden.

4. Ik kan niet alle dagen misschien? De enige dagen die vast liggen zijn de live event dagen. Deze staan vast en zijn op een fijne locatie. Alle andere sessies zijn online en worden opgenomen en de nu tijdelijk exclusieve coach sessies plannen we samen op een moment dat Floor en jij kunnen. En dat kan uiteraard ook online.