Start hier

Heb jij last van stress, werk je hard en sta je op standje overleven?

Alles veranderd als jij je tijd steekt in wat het meeste waard is voor je. Je kwaliteiten anders gaat inzetten.

Werk en leef vanuit ontspanning, waarbij je dicht bij jezelf blijft, je kwaliteiten voor je laat werken, je tijd zo verdeelt dat je energie haalt uit je werk zodat je thuis ook nog gezellig kan zijn.

Zo kom je los van de stress en ratrace modus waar je te hard moet werken en te weinig ontspanning vindt.

Iedereen ziet jou als succesvol, maar jij voelt je opgesloten in de ratrace van je werk en je gezin, een leven wat je meer energie kost dan het je oplevert…

Je bent een eigenlijk levensgenieter, staat positief in het leven, met een fijn gezin, bent super ambitieus en een kei in je vak. Anderen bewonderen jou om wie je bent en wat je voor elkaar hebt gekregen.

Alleen… als jij aan de werkelijkheid denkt, krijg je een knoop in je maag. Je hebt stress, krijgt steeds meer last van je nek, rug of vul zelf maar in. Hebt hoofdpijn en slaapt steeds slechter, je kunt je werk moeilijk loslaten en je hebt het gevoel achter de feiten aan te lopen. Thuis en op je werk. Met al jouw ervaring, drive, kennis en vlieguren zou je toch eigenlijk veel meer ontspanning, geluk, tijd, geld en vrijheid moeten overhouden?

Klopt!

De grootste fout die ambitieuze topvouwen, die supergoed zijn in hun vak, maken, is keihard werken zoals het hoort, op de manier van andere “normale” leidinggevenden.

Je baan en je gezin putten je uit. Je bent moe, gefrustreerd dat het niet lukt de balans te herstellen terwijl je keihard werkt. Je baalt op je werk en voelt je thuis schuldig.

Kijk de Masterclass ‘Leven in plaats van overleven’ en bouw direct meer rust in.

Doe de test

Hoe je inzicht krijgt in je eigen stress niveau.
Je zou er zomaar enorm van kunnen schrikken hoeveel stress je stiekem hebt.

Zo heb je geen excuses meer en heb je voor de komende drie maanden een plan voor meer ontspanning.

3 maanden gratis inspiratie

Iedere dag 3 minuten rust pakken. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit al enorm helpt om stress tegen te gaan. Ontspan iedere dag met een eenvoudige tip/tool om direct toe te passen in je leven.