Emoties het is wel iets wat erbij hoort in het leven, het helpt je verder maar vaak vinden we het maar onhandig, hebben we er een oordeel over. En daarover heb ik een boek geschreven en getekend vooral ook.

Want die emoties die zijn ergens goed voor, dat wil ik heel graag verspreiden, en omdat veel hoog sensitieve mensen en kinderen emoties vaak intens ervaren helpt het om inzicht et geven waarbij iedere emotie je helpt.

Ik heb aan een aantal klanten gevraagd om mee te lezen met de ruwe versie van mijn boek, intense emoties boven water. Ik wil wat eerste reacties met je delen: 

Intense emoties boven water is een heel fijn boek voor hoog sensitieve kinderen, ouders en iedereen die met hoog sensitiviteit te maken heeft. Er wordt duidelijk omschreven welke emoties er allemaal zijn en ook heel belangrijk wat je erbij voelt, waar het je mee helpt en dat het er mag zijn. Doordat Floor mooie kleurrijke illustraties aan elke emotie heeft toegevoegd, is het voor kinderen makkelijker te vertalen, doordat ze emoties kunnen visualiseren. Het is een uitnodigend boek om te lezen, doordat aan elke emotie een dier en kleur gekoppeld is en omdat het kort en makkelijk beschreven staat. In de uitleg voor ouders is ook heel duidelijk omschreven wat hoog sensitiviteit is, wat het met je doet en wat het belang is om signalen tijdig te herkennen, zodat je kunt ontladen en dus rustig en optimaal kunt functioneren. Kortom een echte aanrader!
Mieke Derikx, moeder van 3 kinderen Jur(7) Jill(5) en Lynn(1)

Een fijn boek dat helpt om woorden te geven aan datgene wat je voelt. (Zo stel ik me dat voor) Ik lees er af en toe voor aan de eettafel en vraag aan mijn meiden of ze iets herkennen. Het levert interessante gesprekken op.
Anke, Moeder van een dochter, 7 jaar en een dochter, 5 jaar

Prachtig, kleurrijk en een schat aan informatie voor kinderen en hun ouders. In één adem uitgelezen. De emoties worden op een speelse en kleurrijke manier uitgelegd. Ik zou het als kind graag hebben gelezen. Vooral het feit dat er geen oordeel over emoties wordt gegeven en alle emoties er mogen zijn
Esther van Tuijl moeder van 2 dochters. Evi van 10 jaar en Puk van 7 jaar

Je kunt het boek bestellen en ik kan je vast verklappen dat er hele toffe bonussen bij het boek zitten!