Het is een drukke tijd geweest zo met alle kerst tradities, diners, lunches en alle andere festiviteiten. Misschien kijk je ook wel weer reikhalzend uit naar het moment dat de kids weer naar school gaan…De kerst vakantie is een van de meest heftige vakanties als het gaat over uit de bocht vliegende hoog sensitieve kinderen en ouders ūüėČ Het einde van 2018 staat voor de deur.

Mijn missie: Bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor hoog sensitieve kinderen. Herkenning, hoop, harmonie binnen je gezin. Begrip voor hoog sensitieve kinderen EN hun ouders. Praktisch aan de slag. Antwoord op je vragen. Dat blijft in 2019 ook zo, misschien nog wel sterker dan in 2018.

Wat veel moeders merken is dat zij zelf ook nog wel ondersteuning kunnen gebruiken, vooral wanneer ze aan de slag zijn gegaan met hun gezin. Omdat je niet alleen maar moeder bent, want ergens in deze hectiek ben jij er zelf ook nog, toch?!

Hoe vaak ben jij nog weg geweest met je liefste lief het afgelopen jaar? En belangrijker nog: is het nog zo dat het zo voelt? Dat jullie een team zijn, samen, nog op een lijn zitten. Sinds de kinderen er zijn… Echt tijd voor jezelf, en voor de ander. En dan echt, zonder dat je bijvoorbeeld de WC in hoeft te vluchten, omdat je echt even geen getetter aan je hoofd wil hebben‚Ķ Een echt gesprek hebt met je liefste omdat het belangrijk is te weten wat er in de ander omgaat. Jullie nog aangesloten zijn.

Misschien heb jij daar helemaal geen last van. Lees dan niet meer verder ūüėČ en ga iets leuks voor jezelf doen <3 De rest van de mail is niet voor jou van toepassing.

Ben je er nog? Je bent niet de enige… Echt niet; al kan het soms wel zo voelen, alleen en eenzaam.

Helaas geldt voor veel hoog sensitieve moeders toch echt nog dat hun hoog sensitiviteit voor veel onrust en schuldgevoel zorgt. Dat je verre van relaxt kan reageren, geen rust ervaart en niet relativeert als je dan toch een keer boos bent geworden. Bij jou is dat misschien ook zo…

Ondanks dat jij je super druk voelt en bent met alles wat er iedere dag weer is, weet je ook dat je toch iets wil veranderen om anders te kunnen reageren. Je anders te voelen, begrip voor jezelf en je kids, jij kunt begrenzen, zonder schuldgevoel, ontspannen en in balans. Deze tijd is bij uitstek geschikt om te bedenken en te voelen wat je wel zou willen. Hoe je het zou willen.

Daarom mail ik je ook juist nu want er komt in het nieuwe jaar iets tofs aan. Het super mom werkboek. Om met jezelf aan de slag te gaan. Gratis. In de volgende mail vind je een link m het werkboek aan te vragen. Maar dan weet je dat je in 2019 fris kunt gaan starten…
In deze drukke tijd vol tradities en misschien wel weinig ruimte voor jezelf. Het werkboek is een uitnodiging om misschien toch de ruimte te maken om stil te staan bij dat wat je wel wil.

De meeste moeders weten al veel over hoog sensitiviteit maar het echte DOEN blijft vaak uit, blijf je doen wat je deed. Juist omdat je zo druk bent. Dat kan ook anders.

Ik vind het daarom hoog tijd voor wat nieuwe en extra Highly sensitive  SUPER MOM inspiratie. Maar, waar maak ik jou het gelukkigst mee? Wat gaat jou nu echt helpen? Om deze nieuwe training goed aan te laten sluiten op wat jij als druk bezette, alle ballen in de lucht houdende moeder wilt, wil ik dat graag van je weten. Onderstaande vragen zijn een richtlijn, mocht je een andere behoefte hebben deel dat ook gerust ok?

1.    Waar heb je het meeste last van?
2.    Wat zou je echt heel graag anders willen doen?
3.    Hoe zou jij je graag willen voelen?
4.    Zou je in 2019 tijd, geld en ruimte vrij willen maken om het anders te gaan doen?
5.    Wat heb jij nodig?
6.    Ik leer het liefste alleen online, ja echt wel! Nee liever niet
7.    Ik heb wel behoefte aan wekelijkse ondersteuning en live contact momenten
Wil jij de bovenstaande vragen beantwoorden en eventueel aanvullen  met waar jij echt behoefte aan hebt? Het kost je 5 minuten en kan ik het nieuwe HS SUPER MOM traject helemaal op jou afstemmen.

In de volgende blog laat ik je weten wat het resultaat is van de vragenlijst. En krijg je de mogelijkheid het werkboek vast aan te vragen omdat jij op mijn mailing lijst staat.

Alvast super bedankt en een super mooie jaarwisseling! Rest me nog je het aller aller beste te wensen voor 2019! Met veel gezondheid en om van je dromen, doelen te maken! Op naar rust, relaxt reageren en relativeren <3