1 op 1 coaching

female leadership

Stel je voor dat Floor Langenhuijsen met onverdeelde aandacht 1-op-1 meedenkt over jouw female leadership.

Dat zij haar beste ideeën met je deelt over hoe jij met jouw kwaliteiten en ervaring meer rust, balans en je toegevoegde waarde kunt laten zien.

En dat de onrust over in je leven verdwijnt en je helderheid hebt over jouw stappen naar maximaal genieten vanuit ontspaning en rust. Thuis en op je werk.

Herken jij je in deze verborgen gevoelens van ambitieuze topvrouwen?

Je hebt grotere dromen dan de mensen om je heen. Je bent moedig, actiegericht en hebt al veel successen behaald. Tegelijkertijd knaagt er iets.

Je draait mooie resultaten en hebt een fijn  gezin maar voelt…

Ik wil niet langer doorgaan zoals ik nu bezig ben. De constante druk, de zorgen, het altijd beschikbaar moeten zijn.

Het voelt niet fijn om alles half te doen. Thsui en op je werk. Je werkt harder dan hard en moet steeds brandjes blussen. Gesprekken kosten veel energie en steeds vaker denk je; is dit het nou?

Alle ballen in de lucht houden op je werk en thuis voelen als een hete adem in je nek.

Het exclusieve coach traject voor ambitieuze vrouwen in een mannenwereld

Dit coach traject gaat over hoe je 100% jezelf kunt zijn en niet harder gaat werken, maar als jezelf gaat werken. Met al je kwaliteiten, niet zoals anderen dat doen maar zoals past bij jou. Weer gelukkig zijn en genieten. Thuis en op je werk. Waardevolle relaties hebt waarbij je weet wat je waard en een leukere leidinggevende en moeder bent.

Waarom zou je blijven wensen, wachten en dromen over de toekomst als je ook nu die verandering kan maken?

Waar je jarenlang on fire was, gaat het nu moeizaam, de balans tussen je werk en thuis is ver te zoeken.. Waar is het plezier gebleven? De vrijheid? Het gevoel van zingeving, toegevoegde waarde? 

Je vindt dat je niet mag klagen, maar toch verlang je naar rust, ontspanning, moeiteloosheid en het gevoel on top of your game te zijn. 

De buitenwereld bewondert jou om jwat je allemaal doet en beleefd, maar jij voelt je best eenzaam. Je mist mensen om je heen die tegen dezelfde ‘problemen’ aanlopen als jij.

Je vraagt je af of jij jouw leven, met alle uitdagingen maar gewoon moet accepteren, maar voelt diep van binnen dat dit niet zo is.

Dat klopt! Natuurlijk kun je doorbreken naar een compleet ander leven, waarin je leeft in balans, je weer gelukkig bent in je werk en in je leven. 

ALS JE STRESS VOELT IN JE WERK EN THUIS, IS HET IS TIJD OM DE REGIE OVER JE LEVEN TERUG TE PAKKEN!

Iedereen heeft uitdagingen

Of je nou al lang of kort leidinggevende bent, moeder en net een gezin of al uithuisgaande kinderen hebt,  één ding is zeker:

Wat jou hier gebracht heeft, gaat jou niet helpen om het echt anders te gaan doen. Het anders te gaanvoelen.

Toch heeft de ambitieuzes topvrouw de neiging om hetzelfde te blijven doen, maar dan wel met de verwachting op een nadere uitkomst. 

Niet voor niets zijn er maar weinig ambitieuze topvrouwen die het goed voor elkaar hebben, een mooi liefdevol gezin hebben én zich echt happy voelen in hun werk.

Door mijn jarenlange ervaring met het coachen van ambitieuze topvrouwen, mijn vriendschappen met directeuren uit binnen-en buitenland én mijn persoonlijke reis als HSP topvrouw weet ik hoe belangrijk het is om iemand in je omgeving te hebben die je helpt, uitdaagt om anders te denken en doen. Er zijn niet zoveel mensen die jou kunnen helpen. I know. 

Voor de ambitieuze topvrouwen die ik coach ben ik die persoon. Als female leadership coach houd ik niets terug. Ik daag je uit om anders te kijken en vraag door waar het oncomfortabel voelt.  

Het is mijn gave om wat complex lijkt weer simpel te maken. Echt te vertalen naar jouw leven. 

Ik denk mee over slimme keuzes, balans bewaren of herstellen, werk en female leadershipvraagstukken. Hierdoor ervaar je transformatie op zowel persoonlijk als professioneel vlak. 100% jezelf zijn, rust en ontspannen leven en werken.

Als een HSP-moeder van een HSP-dochter die vastliep op school, kwam ik in contact met Floor. Dit bracht een emotionele achtbaan op gang.

Tijdens het traject werd duidelijk dat ik nog moet werken aan vertrouwen, zelfsabotage en diepgeworteld trauma. Daarom koos ik voor één-op-één coaching.

De integriteit en directe, liefdevolle aanpak maken me steeds meer vertrouwen. Mijn doel is genoeg vertrouwen opbouwen om anderen te helpen, zoals Floor mij helpt. Dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen.

 

Jacqueline

Ik liep zo vast in hoe ik dacht dat alles hoorde, als leidinggevende en als moeder. Ik zat vast in mijn eigen structuur. Ik kon niet ontspannen, was verkrampt. Vanwege de stress weet ik nu.

Ik besloot dat het anders moest toen ik mijn zieke kind op school afzette en de juf me aansprak. Hij is echt te ziek, hij hoort in bed te liggen. Ik raakte in paniek, ik moest werken en ik moest ook voor mijn kind zorgen…

Het was een stap om zo te investeren in mezelf; nu weet ik dat ik het waard ben, want ik ben het belangrijkste in mijn leven en maak ik keuzes die goed zijn voor mij. En daarmee voor mijn kinderen en ook op mijn werk ben ik milder en is het weer fijn.

Brechtje

Door de veilige omgeving die je creëert durf je gewoon zoveel meer. Het grote voordeel is ook dat ik je echt niet voor de gek kan houden.

Je hebt vrij snel door als ik een antwoord geef die voor mij niet klopt, maar wel een sociaal wenselijk antwoord is. Je laat dat dan ook op een liefdevolle manier blijken dat het niet klopt wat ik zeg.

Lisette 

Ik vind het fijn dat ik me echt aan jou kan optrekken. Je bent inspirerend in de manier waarop je naar zaken kijkt.

Mijn doelen waren meer zelfvertrouwen en stevigheid ervaren en die zijn heb ik zeker behaald. Mijn nieuwe doel is leven vanuit rust zodat er ruimte is voor creatie van binnenuit. 

Ik gun iedereen Floor! dus ik beveel jou zeker aan. Omdat ik dan zeker weet dat mensen echt hun doelen kunnen gaan halen.

Malissa

Een goede coach is voor mij iemand die aan vertrouwen bouwt, iemand die authentiek en menselijk is, iemand die de juiste vragen op het juiste moment stelt en daarmee de diepte ingaat om duidelijkheid te creëren, en dat alles op een positieve luchtige energierijke manier.

Iemand die de verantwoordelijkheid daar neerlegt waar die hoort, bij mijzelf, waarbij mijn motivatie positief aangesproken wordt.

Iemand die een positief voorbeeld is en haar eigen advies leeft. Zo iemand ben jij voor mij Floor!

Karin

Stress en het gevoel van falen waren volop aanwezig. Heel eerlijk had ik het een soort van opgegeven. Ik moets maar gewoon accepeteren dat mijn leven nu zo is. Nergens helemaal perfect, alles half. 

Na mijn eerste gesprek met jou viel er een soort last van me af. Door je uitleg kreeg ik meer het gevoel dat ik wel een keuze heb, dat de stress gevoon nu te hoog was en ik dat dus zelf niet meer op kan lossen. 

Fysieke klachten als duizeligheid, hoofdpijn, vaak ziek ze horen inmiddels tot het verleden. Zo blij dat ik begonnen ben. 

Nella

Tja wat kan ik zeggen; het was een chaos in mijn leven. Zowel in mijn werk en thuis. En dankzij jou is er weer rust en ontspanning. Doe ik weer waar ik blij van word, is mijn schuldgevoel verdwenen. Ik weet en voel nu: “ben echt een leukere moeder als ik werk”. 

Ik voel niet meer de behoefte om dat uit te leggen, als mensen het niet snappen dan niet. Ik ga me er niet meer schuldig over voelen.  

Ik snap mezelf, ik weet wat ik kan, waar mijn toegevoegde waarde ligt, voer moeiteloos lastige en confronterende gesprekken. 

Op alle vlakken enorm gegroeid. 

Anita

Ik was verder heen dan dat ik me realiseerde tot ik jouw sprak in de intake.

Ik probeerde me nog een beetje voor te houden dat het allemaal wel mee viel. Tot je uitlegde hoe stress werkt en wat er allemaal bij hoort. 

Terwijl ik toch echt ook al mediteerde, naar buiten ging om te wandelen. Het was niet genoeg. Door inzicht en echt andere keuzes te maken ben ik best snel hersteld. 

Dat is echt wel fijn. Ik kom van ver en ben op de goede weg, gelukkig mag ik nog even door met jou. Dat voelt fijn, veilig en ik vraag hulp als het nodig is. 

Sophie

Met mijn exclusieve female leadership coaching
maak je een grote doorbraak:

Je krijgt mijn onverdeelde aandacht. Ik denk met je mee, laat je een veld vol nieuwe mogelijkheden zien en deel mijn beste ideeën en tools met je.

Leer je hoe je op fijne en slimme manier 100% jezelf kunt zijn en je kwaliteiten inzet in jouw voordeel.

Je krijgt een kijkje in mijn leven en ontdekt bijvoorbeeld wat ik doe om de balans te bewaren, van stress te herstellen, werk en privé combineer en op beide plekken maximaal mijn kwaliteiten gebruik en geniet tegelijkertijd.

Je kunt me alles vragen over een ambitieuze topvrouw zijn, vrouwelijk leiderschap ambitie en carrière en dat in combinatie met een HSP-gezin.

Je krijgt helder welke aanpassingen je keuzes opleveren, zodat je meer balans hebt, ontspannen leeft, de vrijheid hebt 100% jezelf te zijn met alles wat daarbij hoort.

Balans, plezier, geluk, vrijheid en ontspanning zijn de woorden die je het meeste gebruikt, je daardoor de beste versie van jezelf bent, thuis en op je werk.

Je ontdekt hoe ik me staande heb gehouden en nog doe in een mannenwereld.

Voel je hoe alles veranderd als jij kiest voor je  female leadership kwaliteiten?

als je doet wat je deed en iets anders verwacht kom je bedrogen uit. Als je een andere uitkomst wil moet je ook iets anders gaan doen.

Omdat mijn persoonlijke coaching normaal gesproken alleen beschikbaar is voor HSP topvrouwen die vanuit hun bedrijf gecoacht worden zijn er maandelijks maximaal 2 plekken beschikbaar voor “Female leadership coaching.”

Na aanmelding voor je gesprek krijg je direct toegang tot mijn online agenda. Hier kun je meteen een datum prikken voor onze 1-op-1 sessie die plaatsvindt via zoom. Daarin bespreken we je doelen maken we individuele afspraken om samen aan de slag te gaan.

Ook ontvang je een aantal vragen die je ter voorbereiding van onze sessie zal moeten beantwoorden. We kunnen hierdoor lekker snel de diepte in en onze tijd samen zo goed mogelijk besteden.

Wat gaan we doen als je JA zegt?

12 maanden exclusief aan de slag met jouw droomleven, je female ledership, je doelen, je werk, je gezin en je geluk. Je komt 8x (minimaal 3x) live naar me toe waar we 3 tot maximaal 6 uur samen aan de slag gaan. Dit om meteen de diepte in te gaan en echt de verandering aan te brengen die nodig is voor jou, je leiderschap echt te pakken en ontspannen leiding te geven en te leven.

Daarnaast krijg je indien gewenst advies op het gebied van helpende voeding, natuurgeneeskundig advies en kun je ingewijd worden in reiki 1om je zelf helende vermogen te versterken.

We kijken naar datgene wat nodig is voor jou. Je mag gebruik maken van mijn reiki healing ter afsluiting van je coach sessie die ik zelf zal geven. Of je dat wil is helemaal aan jou.

Je maakt gebruik van al mijn kennis en kunde, luistert goed en past toe wat we afgesproken hebben, je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling, stuurt bij en vraagt hulp waar nodig.

Ik geloof in een complete aanpak; body, mind and soul.

De investering is €21,997,- en nu tijdelijk tot 1 januari 2024  €14.990,-
Maandelijks zijn max. 2 plekken beschikbaar.

Heb je nog vragen over mijn exclusieve female leadership coaching?

Stuur een mail naar info@natuurlijkfloor.nl.
We helpen je graag verder.

OVER FLOOR
Floor Langenhuijsen is een van de succesvolste HSP coaches in Nederland en België. Zij heeft de afgelopen jaren meer dan 10.000 HSP’ers geholpen naast haar gezin met drie HSP kinderen waarvan 2 met een chronische ziekte. Zij helpt HSP topvrouwen om het maximale uit hun HSP kwaliteiten te halen waardoor je ontspannen leeft, geniet, gelukkig bent in je leven en in je werk.
MEER OVER FLOOR

EENMALIGE EXCLUSIEVE COACHING
Voel je dat je nu te hard werkt, stress hebt en je HSP zijn als een zwaard van damocles boven je hoofd hangt en krijg je niet de waardering die je waard bent? Ontdek hoe Floor je kan helpen om uit je zelfgebouwde gevangenis te ontsnappen.
BOEK JE FEMALE LEADERSHIP  CALL

© Natuurlijk Floor 2023 | Ontwerp en website door Sam.VA | Klachten protocol | Leveringsvoorwaarden | Privacy Verklaring