1 op 1 NATUURLIJK LEIDERSCHAP coaching

Stel je voor dat Floor Langenhuijsen met onverdeelde aandacht 1-op-1 meedenkt over jouw natuurlijke leiderschap. Als vrouw in een mannenwereld.

Dat zij haar beste ideeën, ervaring als vrouw in een mannenwereld en strategieën met je deelt over hoe jij met jouw ambitie, gedrevenheid, passie, potentieel en ervaring de regie terug krijgt over je leven.

Herken jij je in deze verborgen gevoelens van ambitieuze vrouwen?

Je hebt grotere dromen dan de mensen om je heen. Je bent moedig, actiegericht en hebt al veel successen behaald. Tegelijkertijd knaagt er iets. Je merkt dat je een stapje meer zet om je te bewijzen tov je mannelijke collega’s. 

Je draait mooie resultaten en hebt een fijn team maar voelt…

Ik wil niet langer doorgaan zoals ik nu bezig ben. De constante druk, de zorgen, het altijd beschikbaar moeten zijn, alles geven altijd. Ze eisen hun tol.

Steeds vaker denk je; is dit het nou? Waar is mijn passie? Waar is de lol? Mijn ambitie? Het voelt als moeten bewijzen. Laten zien dat jij dit als vrouw ook waar kan maken. 

Natuurlijk leiderschap is de enige manier om de regie weer terug te krijgen. Je potentieel te benutten waardoor alles makkelijker en moeitelozer word. 

Het exclusieve coach traject voor ambitieuze vrouwen in een mannenwereld

Dit coach traject gaat over hoe jij je potentieel kunt leven door natuurlijk leiderschap. Niet meer alles geven en hard werken. Nee vanuit je kracht waardoor alles stroomt.  Op een natuurlijke manier. Met al je kwaliteiten, waardoor je gezondheid top is, je fijne waardevolle relaties hebt en je financieel vrij bent. 

Waarom zou je blijven wensen, wachten en dromen over de toekomst als je ook nu die verandering kan maken?

Waar je jarenlang on fire was, gaat het nu moeizaam, je geeft alles maar ondanks dat stagneert je werk, je gedrevenheid, je ambitie en passie. Gesprekken gaan moeizaam en kosten bergen energie.
Je gezondheid, je relaties en je werk.  De balans tussen je werk en thuis is ver te zoeken. Waar is het plezier gebleven? De vrijheid? Het gevoel van zingeving, toegevoegde waarde? 

Je vindt dat je niet mag klagen, maar toch verlang weer in the lead zijn van jouw leven. Moeiteloos vanuit ontspanning en het gevoel on top of your game te zijn. 

De buitenwereld bewondert jou om wat je allemaal doet en beleefd, maar jij voelt je best eenzaam. Je mist mensen om je heen die tegen dezelfde ‘problemen’ aanlopen als jij.

Je vraagt je af of jij jouw leven, met alle uitdagingen maar gewoon moet accepteren, maar voelt diep van binnen dat dit niet zo is.

Dat klopt! Natuurlijk kun je doorbreken naar een compleet ander leven, waarin je jouw potentieel leeft. Vanuit jouw kracht en invloed bij je een inspiratie bent voor anderen omdat je zo natuurlijk leiding geeft aan jouw leven en anderen.  

ALS JE alles geeft en ondanks dat alles stagneert. IS HET IS TIJD OM DE REGIE OVER JE LEVEN TERUG TE PAKKEN!

Iedereen heeft uitdagingen

Of je nou al lang of kort leidinggevende bent, moeder en net een gezin of al uithuisgaande kinderen hebt,  één ding is zeker:

Wat jou hier gebracht heeft, gaat jou niet helpen om het echt anders te gaan doen. Het anders te gaan voelen.

Toch heeft de ambitieuze topvrouw de neiging om hetzelfde te blijven doen, maar dan wel met de verwachting op een andere uitkomst. 

Niet voor niets zijn er maar weinig ambitieuze topvrouwen die het goed voor elkaar hebben, een mooi liefdevol gezin hebben én zich echt happy voelen in hun werk.

Door mijn jarenlange ervaring met het coachen van ambitieuze topvrouwen, mijn vriendschappen met directeuren uit binnen-en buitenland én mijn persoonlijke reis als topvrouw weet ik hoe belangrijk het is om iemand in je omgeving te hebben die je helpt, uitdaagt om anders te denken en doen.

Er zijn niet zoveel mensen die jou kunnen helpen. I know. 

Voor de ambitieuze topvrouwen die ik coach ben ik die persoon. Als coach houd ik niets terug. Ik zie je potentieel en kan je helpen dat in te gaan zetten. Ik daag je uit om anders te kijken en vraag door waar het oncomfortabel voelt.  

Het is mijn gave om wat complex lijkt weer simpel te maken. Echt te vertalen naar jouw leven. 

Ik denk mee over slimme keuzes, de regie terug krijgen, werk en leadershipvraagstukken. Uitdagingen in je gezin. Wat je lijf je te vertellen heeft. Hierdoor ervaar je dat je in je kracht staat waardoor alles makkelijker en zelf overbodig word. 

Als een HSP-moeder van een HSP-dochter die vastliep op school, kwam ik in contact met Floor. Dit bracht een emotionele achtbaan op gang.

Tijdens het traject werd duidelijk dat ik nog moet werken aan vertrouwen, zelfsabotage en diepgeworteld trauma. Daarom koos ik voor één-op-één coaching.

De integriteit en directe, liefdevolle aanpak maken me steeds meer vertrouwen. Mijn doel is genoeg vertrouwen opbouwen om anderen te helpen, zoals Floor mij helpt. Dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen.

 

Jacqueline

Ik liep zo vast in hoe ik dacht dat alles hoorde, als leidinggevende en als moeder. Ik zat vast in mijn eigen structuur. Ik kon niet ontspannen, was verkrampt. Vanwege de stress weet ik nu.

Ik besloot dat het anders moest toen ik mijn zieke kind op school afzette en de juf me aansprak. Hij is echt te ziek, hij hoort in bed te liggen. Ik raakte in paniek, ik moest werken en ik moest ook voor mijn kind zorgen…

Het was een stap om zo te investeren in mezelf; nu weet ik dat ik het waard ben, want ik ben het belangrijkste in mijn leven en maak ik keuzes die goed zijn voor mij. En daarmee voor mijn kinderen en ook op mijn werk ben ik milder en is het weer fijn.

Brechtje

Door de veilige omgeving die je creëert durf je gewoon zoveel meer. Het grote voordeel is ook dat ik je echt niet voor de gek kan houden.

Je hebt vrij snel door als ik een antwoord geef die voor mij niet klopt, maar wel een sociaal wenselijk antwoord is. Je laat dat dan ook op een liefdevolle manier blijken dat het niet klopt wat ik zeg.

Lisette 

Ik vind het fijn dat ik me echt aan jou kan optrekken. Je bent inspirerend in de manier waarop je naar zaken kijkt.

Mijn doelen waren meer zelfvertrouwen en stevigheid ervaren en die zijn heb ik zeker behaald. Mijn nieuwe doel is leven vanuit rust zodat er ruimte is voor creatie van binnenuit. 

Ik gun iedereen Floor! dus ik beveel jou zeker aan. Omdat ik dan zeker weet dat mensen echt hun doelen kunnen gaan halen.

Malissa

Een goede coach is voor mij iemand die aan vertrouwen bouwt, iemand die authentiek en menselijk is, iemand die de juiste vragen op het juiste moment stelt en daarmee de diepte ingaat om duidelijkheid te creëren, en dat alles op een positieve luchtige energierijke manier.

Iemand die de verantwoordelijkheid daar neerlegt waar die hoort, bij mijzelf, waarbij mijn motivatie positief aangesproken wordt.

Iemand die een positief voorbeeld is en haar eigen advies leeft. Zo iemand ben jij voor mij Floor!

Karin

Stress en het gevoel van falen waren volop aanwezig. Heel eerlijk had ik het een soort van opgegeven. Ik moest maar gewoon accepteren dat mijn leven nu zo is. Nergens helemaal perfect, alles half. 

Na mijn eerste gesprek met jou viel er een soort last van me af. Door je uitleg kreeg ik meer het gevoel dat ik wel een keuze heb, dat de stress gewoon nu te hoog was en ik dat dus zelf niet meer op kan lossen. 

Fysieke klachten als duizeligheid, hoofdpijn, vaak ziek ze horen inmiddels tot het verleden. Zo blij dat ik begonnen ben. 

Nella

Tja wat kan ik zeggen; het was een chaos in mijn leven. Zowel in mijn werk en thuis. En dankzij jou is er weer rust en ontspanning. Doe ik weer waar ik blij van word, is mijn schuldgevoel verdwenen. Ik weet en voel nu: “ben echt een leukere moeder als ik werk”. 

Ik voel niet meer de behoefte om dat uit te leggen, als mensen het niet snappen dan niet. Ik ga me er niet meer schuldig over voelen.  

Ik snap mezelf, ik weet wat ik kan, waar mijn toegevoegde waarde ligt, voer moeiteloos lastige en confronterende gesprekken. 

Op alle vlakken enorm gegroeid. 

Anita

Ik was verder heen dan dat ik me realiseerde tot ik jouw sprak in de intake.

Ik probeerde me nog een beetje voor te houden dat het allemaal wel mee viel. Tot je uitlegde hoe stress werkt en wat er allemaal bij hoort. 

Terwijl ik toch echt ook al mediteerde, naar buiten ging om te wandelen. Het was niet genoeg. Door inzicht en echt andere keuzes te maken ben ik best snel hersteld. 

Dat is echt wel fijn. Ik kom van ver en ben op de goede weg, gelukkig mag ik nog even door met jou. Dat voelt fijn, veilig en ik vraag hulp als het nodig is. 

Sophie

Met mijn exclusieve natuurlijk leiderschap coaching
maak je een grote doorbraak:

Je krijgt mijn onverdeelde aandacht. Ik denk met je mee, laat je een veld vol nieuwe mogelijkheden zien en deel mijn beste ideeën en tools met je.

Leer je hoe je op fijne en slimme manier natuurlijk leiding geeft en je kwaliteiten inzet in jouw voordeel.

Je krijgt een kijkje in mijn leven en ontdekt bijvoorbeeld wat ik doe om mijn potentieel te leven waardoor alles makkelijker is.

Je kunt me alles vragen over een ambitieuze topvrouw zijn, natuurlijk leiderschap ambitie en carrière en dat in combinatie met een HSP-gezin.

Je krijgt helder welke aanpassingen je keuzes opleveren. Weet wat je voorkeur is en valkuilen zijn.

Geluk, plezier, vrijheid en ontspanning zijn de woorden die je veel gebruikt en leeft daar ook naar.

Je ontdekt hoe ik me staande heb gehouden en nog doe in een mannenwereld.

Voel je hoe alles veranderd als jij kiest voor je  natuurlijke leiderschaps kwaliteiten?

als je doet wat je deed en een andere uitkomst verwacht, kom je bedrogen uit. Als je een andere uitkomst wil moet je ook iets anders gaan doen.

Omdat mijn persoonlijke coaching normaal gesproken alleen beschikbaar is voor topvrouwen die vanuit hun bedrijf gecoacht worden zijn er maandelijks maximaal 2 plekken beschikbaar voor “Natuurlijk leiderschap coaching.”

Na aanmelding voor je gesprek krijg je direct toegang tot mijn online agenda. Hier kun je meteen een datum prikken voor onze 1-op-1 sessie die plaatsvindt via zoom. Daarin bespreken we je doelen, maken we individuele afspraken om samen aan de slag te gaan.

Ook ontvang je een aantal vragen die je ter voorbereiding van onze sessie zal moeten beantwoorden. We kunnen hierdoor lekker snel de diepte in en onze tijd samen zo goed mogelijk besteden.

Wat gaan we doen als je JA zegt?

12 maanden exclusief aan de slag met jouw droomleven, je natuurlijke leiderschap, je persoonlijkheids kenmerken, je doelen, je werk, je gezin en je geluk. Je komt 8x live, dat kan ook in blokken van 2 dagen om je reistijd te beperken, naar me toe, waar we 3 uur samen aan de slag gaan.

Dit om meteen de diepte in te gaan en echt de verandering aan te brengen die nodig is voor jou, je natuurlijke leiderschap echt aan te pakken en je potentieel in te zetten. 

We kijken naar datgene wat nodig is voor jou. Je mag gebruik maken van mijn reiki healing of holistische massage, ter afsluiting van je coach sessie die ik zelf zal geven. Of je dat wil is helemaal aan jou.

Je maakt gebruik van al mijn kennis en kunde, luistert goed en past toe wat we afgesproken hebben, je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling, stuurt bij en vraagt hulp waar nodig.

Ik geloof in een complete aanpak; body, mind and soul.

Maandelijks zijn max. 2 plekken beschikbaar. 

Heb je nog vragen over mijn natuurlijk leiderschaps coaching?

Stuur een mail naar info@natuurlijkfloor.nl.
We helpen je graag verder.