Bedankt voor je vertrouwen! Jouw kind overprikkeld als sterkste op proeven.

Je hebt de test zojuist voor je kind ingevuld en hebt de resultaten in je inbox. Met deze test heb je meer inzicht in gedrag van je kind en kun je gericht gaan ondersteunen. Ik mail je een sheet met do’s en don’ts op het gebied van horen.  Uiteraard kan ik je niet alles leren via een sheet en dat hoeft ook niet. Wil je meer leren dan raad ik je aan gebruik te maken van mijn maandabonnement ‘Rust in de tent’. Je kiest iedere maand zelf een masterclass die je graag zou willen volgen en nee je zit nergens aan vast, geen addertjes onder het gras. Het maand abonnement is per maand opzegbaar en kun je super easy zelf regelen. Iedere masterclass bestaat uit een video en inspiratieboek en kost je ongeveer een half uur.

Wat anderen zeggen: “ik heb zoveel aan de masterclasses, het geeft veel inzicht waardoor ik mijn kinderen en heel eerlijk mezelf ook, beter begrijp en echt anders kan reageren.”

Wil je dat ook geef je dan meteen via de website op en start op het moment dat het jou uitkomt.